Pronašli smo drogerijski SPF fluid koji ujednačava ten i daje blistavu kožu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pronašli smo drogerijski SPF fluid koji ujednačava ten i daje blistavu kožu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
6.6.2024.

Koliko god voljeli sunčane dane, svjesni smo da zbog njih moramo posebno zaštititi našu kožu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zapravo, u suvremenom svijetu, kada govorimo o zaštiti kože, ne govorimo više samo o danima koji su okupani suncem, jer je izloženost UV zrakama svakodnevna pojava.

 Stoga SPF i hidratacija postaju imperativ tijekom čitave godine, svakog dana. Imajući to na umu, potražili smo proizvod koji, ne samo da će zaštiti kožu od tamnih mrlja, nego će joj dati savršen i uvijek željeni sjaj.
Koja je tajna sjajne kože bez mrlja?

Postoji mnoštvo sastojaka koji vjerno rade na tome da učine svaku kožu ljepšom. Međutim, svi smo već dovoljno upoznati s time da Vitamin C ima posebnu moć kada su u pitanju svjetliji ten, posvjetljivanje tamnih mrlja i glowing skin efekt.

Tako se na našem beauty radaru našao novi Garnier posvjetljujući fluid s vitaminom C* koji uz to u sebi krije i SPF50+ zaštitu, što ga čini idealnim saveznikom kože na dnevnoj bazi.
Što prouzrokuje UV zračenje?

UV zrakama smo izloženi tijekom čitave godine, ne samo ljeti i to je jedna od važnijih lekcija koju smo naučili. Zašto? Zato jer česta izloženost UV zrakama agresivno djeluje na kožu te ometa aktivnost melanocita, stanica kože koje prirodno proizvode odgovarajuće količine melanina.

Melanociti potom proizvode dodatni melanin radi zaštite, čime poništavaju učinke UV zračenja što uzrokuje pojavu tamne mrlje na koži. Misija ovog proizvoda je da ukloni tamne mrlje i donese kožu zdravog i blistavog izgleda.
Proizvod koji sprječava oštećenja od sunca na koži

Zahvaljujući vrlo visokom zaštitnom faktoru SPF50+ ovog fluida, u kombinaciji s vitaminom C* koji se provlači kroz čitavu liniju, on djeluje poput štita koji svakodnevno čuva vašu kožu od UVA i UVB zraka. Uz to, kombinacija ovih snažnih sastojaka pomaže u posvjetljivanju tamnih mrlja koje su nastale prethodnim izlaganjem suncu bez odgovarajuće zaštite.

Lagan, nemastan i nevidljiv na koži, može se koristiti preko hidratantne kreme ili ju čak u potpunosti zamijeniti, jer je idealan kao podloga za makeup.
Ako vam se ovo čini kao savršeno rješenje za dnevnu beauty rutinu, ali ne znate kako će vaša koža reagirati na snažne sastojke poput vitamina C, možemo samo reći da je ovaj fluid poseban po tome što je pogodan i za osjetljivu kožu, a može se pohvaliti i time da je odobren od strane organizacije Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny. Dakle, friendly su i prema našim krznenim prijateljima.

 Dodajte ga u svakodnevnu beauty rutinu i već nakon dvanaest tjedana ( vrijeme za koje je klinički dokazano smanjenje tamnih mrlja) uživajte u čistoj i sjajnoj koži.

*Derivat vitamina C

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci