Senka je ovu vintage kuću iz 80ih preuredila u moderan skandinavski dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Senka je ovu vintage kuću iz 80ih preuredila u moderan skandinavski dom

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
6.1.2022.

Senka je dama iz Bosne i Hercegovine sa trenutnom adresom u Švedskoj, gdje živi sa mužem i djecom, a na Instagramu vodi profil @from.vintage.to.modern gdje sa svojim pratiocima dijeli fotografije uređenja interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako i sam naziv profila kaže From Vintage to Modern, Senka ovu skandinavsku kuću iz 80ih u vintage stilu, polako preuređuje u moderan dom za sebe i svoju porodicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojim pratiteljima dijeli korake pri uređenju svakog kutka svog doma, te često postavi i fotografije #before i #after, kako bi se zajedno s pratiteljima podsjetila odakle je sve počelo i koliki je zapravo progres kreiran. Također, nerijetko svoje pratitelje pita za savjete o uređenju nekog dijela doma, ili pri biranju dekora na policama, te koja bi boja komode bolje pristajala.

 

From vintage to modern je sada prozračni minimalistički skandinavski dom, sa svijetlim bojama, prostranim prostorijama, te savršenim osvjetljenjem. Pored komada iz poznatih dućana sa komadima za uređenje doma, na ovom profilu ćete pronaći i komade iz second handa, kao i dosta #diy projekata. U nastavku se i sami inspirišite fotografijama ovog prekranog doma. 

* * *
Naslovna fotografija: @from.vintage.to.modern

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno