Frizure uz koje nitko neće primijetiti da imate izrast

KOSA
5.8.2020.

Koliko god voljele naše frizere, sam dolazak do salona u današnjem užurbanom vremenu može biti izazovan podvig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između radnih dana i prijeko potrebnog odmora nakon, vrijeme između obveza ponekad prođe još brže nego što očekujemo i uskoro se pojavljuje izrast na tjemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da svakodnevno skrivanje kose ispod šešira nije idealna opcija, ove frizure će vam pomoći uštedjeti vrijeme do odlaska u salon.

Foto: @anhcotran

BLAGI VALOVI U KOSI + MARAMA ILI RAJF

Možete se poigrati sa ženstvenim beachy valovima kojima se vizuelno smanjuje oštra linija korijena i daje iluzija blagog prelaza.
Jedno od najlakših i instant rješenja je da cijeli look zaokružite sa stylish maramom ili rajfom za glavu kako biste sakrili izrast.

Foto: @kristinjohns

Sljedeći dan valovitu kosu možete podići u punđu i zavezati maramu preko dijela gdje je najviše vidljiv izrast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRITT SULLY (@brittsully) on

IZBJEGAVAJTE RAZDJELJAK NA SREDINI

Ako postoji jedan imperativ skrivanja izrasta, onda je to izbjegavanje raspodjele kose po sredini. Vrlo voluminozan, valovit dio sa strane može u tom slučaju biti efektan SOS. Nanesite preparate za volumen izravno na korijen kose i prebacite kosu na jednu stranu. Nakon što se kosa dovoljno osuši, okrenite je u suprotnom smjeru. Ovaj trik bi trebao kreirati dodatni volumen. Ako vam kosa postane ravna tijekom dana, možete ju ponovno oživjeti na isti način, ali prebacujući u suprotnom smjeru razdeljak.

Foto: @natalieannehair 

STRATEŠKI POZICIONIRANA PUNĐA

Zategnite kosu i osigurajte da se visina punđe nalazi na mjestu gdje je najviše vidljiv izrast. Tako ćete privući pozornost na punđu u odnosu na promjene boje na vašoj kosi. Također, možete izvući nekoliko pramenčića sprijeda za uokvirivanje lica i romantičan izgled cijele frizure.

Foto: @kathleen_hair

PLETENICA

Jednostavan i elegantan način sakrivanja izrasta na kosi je pletenica. Možete se odlučiti za klasičnu francusku pletenicu ili je prebaciti na trendovsku i chic kruna/francusku pletenicu ili iskombinovati francusku pletenicu u niskoj punđi. Izbor je na vama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) on

KOSA , 5.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@cabelosemprecurto

Podijeli:

Posljednje objavljeno