Frizure poznatih dama koje želimo nositi ovo ljeto – od duge kose do kratkog boba - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Frizure poznatih dama koje želimo nositi ovo ljeto – od duge kose do kratkog boba

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
13.8.2023.

Ljeto je vrijeme kada želimo pronaći jednostavna rješenja za stiliziranje kose, kako bismo u samo par koraka bile spremne za svaki event koji nam iznenadno „pokuca na vrata“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate dugu kosu koju volite stilizirati u velike opuštene valove, znate da po ovim temperaturama zna biti zahtjevno izdržati dan s puštenom kosom. Po uzoru na influencericu Negin Mirsalehi podignite samo gornji sloj kose. Za takvu frizuru najbolje će poslužiti velika statement šnala ili satenska gumica za kosu.

 Po ovim velikim vrućinama, kosu ponekada želimo maknuti s vrata. Šnalom ležerno podignite kosu, a na licu ostavite dva veća pramena koji će uokviriti lice i dati šarma frizuri.  

 U ovoj sezoni često imamo svečane večernje događaje, a takvu priliku najlakše će ispratiti uredna i zaglađena punđa koja će biti spremna u trenu, uz par ukosnica i malo više gela za kosu.  

 Za djevojke koje su nešto odvažnije i žele veliku promjenu, predlažemo da odlučno od frizera/-ke zatraže popularnu bob frizuru. Ona se slaže sa svakim tipom kose, od ravne i tanke, do guste i valovite, a više inspiracije možete pronaći i u ovom tekstu.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @matildadjerf 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno