Frizure koje će odlično pristajati damama s tankom kosom

KOSA
19.3.2019.

Izgled tanke kose će se dramatično promijeniti uz škare i vještu ruku frizera. Upravo pametan odabir frizure pomaže da vizualno date dodatan volumen kosi te da maksimalno iskoristite njen šarm. Jedan savršen rez i vaša kosa će u potpunosti oživjeti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pixie frizura, bob (i lob), kao i šiške se nameću kao favorit brojnih frizera u ostvarivanju tog cilja. Kako biste spriječili beživotan izgled kose, birajte pixie frizure koje zbog svog oblika kreiraju efekt volumenizirane frizure. Lob je idealan za postizanje dinamičnosti i živahnosti - nosite ga s razdjeljkom na stranu za dodatan volumen kose pri korijenu. A ako volite dugu kosu, birajte stepenasto ošišanu frizuru.

Pramenovi su također sjajan trik kako da unesete svježinu i vizualno učinite kosu bujnijom, ali i lepršavijom. Kombinacija svijetlih i tamnih tonova daje dinamiku i punoću frizuri. Još jedan as u rukavu su i šiške, koje će lijepo naglasiti vaše oči, ali i crte lica.
U nastavku smo izdvojili par prijedloga za frizure koje će vas inspirirati za skoru posjetu i razgovor i s vašim frizerom u kreiranju savršene frizure i za vaš tip kose.

#ŽENSTVENA PIXIE FRIZURA

01

 

 

#BLUNT BOB FRIZURA

02
#BOB FRIZURA KOJA SEŽE DO BRADE

03

 

#FRIZURE S DUGIM ŠIŠKAMA

04

 

 

#LOB FRIZURA S RAZDJELJKOM NA STRANU

05

 

#STEPENASTO OŠIŠAN LOB

06

 

#VALOVI

07

KOSA , 19.3.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno