Frizure iz 70-ih ponovo su u trendu, a evo kako ih danas stiliziraju dame - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Frizure iz 70-ih ponovo su u trendu, a evo kako ih danas stiliziraju dame

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
16.1.2023.

Bogati i raskošni valovi ponovo su u trendu, a to označava samo jedno – beauty svijet frizurama želi oživjeti sedamdesete godine prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, ne možemo reći da je scenu uhvatila nostalgija za nekim prošlim vremenima jer sudeći po društvenim mrežama ove su frizure trenutno ukrale veliku pažnju milenijalaca i generacije Z, odnosno onih rođenih tijekom i nakon devedesetih. Stoga je mnoge zaintrigiralo zašto se beauty svijet vratio u prošlost i rekreirao neke hit frizure. 

Nije tajna da posljednjih godina pronalazimo inspiraciju u nekim izdanjima iz prošlih vremena. No, najčešće je riječ o klasičnim izdanjima za koje često volimo koristiti izraz da nikada ne izlaze iz mode.

 Unatoč tome, kada je riječ o frizurama, prvi dani 2023. dokazali su nam da ćemo kroz sljedeće mjesece češće viđati one upečatljive s trendovskom notom. Shag, visoki rep, frizura s razdjeljkom na stranu i curve cut motivirali su nas da ovih dana istražimo popularne frizure iz sedamdesetih godina koje će trendsetterice birati kroz 2023. godinu. Upravo zato kreirali smo foto vodič frizura koje su ovih dana ukrale najviše pažnje na društvenim mrežama, a koje izgledom podsjećaju na sedamdesete godine prošlog stoljeća.

 

* * *
Naslovna fotografija: @rachelwstylist 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno