Kosa stilizirana u rep može biti itekako chic! Imamo nekoliko jednostavnih ideja.

KOSA
10.2.2021.

U trenucima koji nam ne dopuštaju da se u potpunosti posvetimo stiliziranju kose SOS odabir su praktične i jednostavne frizure koje baš uvijek izgledaju dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, frizura koja je istovremeno upečatljiva, jednostavna i omiljeni odabir mnogih dama je rep. Jedna od glavnih prednosti ove frizure svakako je funkcionalnost jer rep jednom kad napravite on ostaje na mjestu koliko god treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @ohhellohair

Sleek verzija ili pak ona messy, visoki ili niski rep pružaju i brojne mogućnosti ukrašavanja u vidu popularnih ukosnica ili rajfova koje možete nabaviti u svim high street trgovinama. Naravno, ako je riječ o repu za dnevne prilike, odaberite trendy scrunchie gumice u boji ili maramu za kosu. Također, nikako ne smijemo zaboraviti niti na rep sa pletenicama koji su uvijek trendy.

Foto: @missysueblog

Foto: @lenabogucharskaya

Ako vam je potrebna dodatna doza inspiracije i mislite da niste dovoljno vješti za izradu #wow frizura sa repom, vjerujte da je sasvim dovoljno pogledati nekoliko tutorijala i slobodno se upustite u eksperimentiranje koje će rezultirati sjajnom frizurom.

 ***

Naslovna fotografija: @mija_mija
Tekst: Ilda Lihić-Isović

KOSA , 10.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@mija_mija

Podijeli:

Posljednje objavljeno