Zavirili smo na Frizerlandov rođendanski party i centralnu poslovnicu u novom izdanju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Zavirili smo na Frizerlandov rođendanski party i centralnu poslovnicu u novom izdanju

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

KOSA
7.6.2023.

Frizerland - poduzeće koje u beauty branši u našoj zemlji sada već uživa svoj kultni status, u ponedjeljak je i svečano otvorilo vrata svoje centralne trgovine u Vitezu u novom, modernijem ruhu i većem prostoru koji se nalazi na istoj adresi, preko puta dosadašnje trgovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22. rođendan Frizerlanda

Dodatni razlog za slavlje bio je i Frizerlandov 22. rođendan, zbog čega su okupili brojne vjerne kupce, poslovne suradnike, frizere i kozmetičare, influencere, beauty entuzijaste i brojna poznata lica i prijatelje.

 
Svečanim presijecanjem vrpce, vlasnici Frizerlanda, Anto i Milka Toljušić, otvorili su ovaj događaj koji je bio mnogo više od običnog rođendana i svečanog otvorenja. 

 
Na ovoj posebnoj prilici dali su priznanje svojem vrijednom timu i dugogodišnjim kupcima koji su doprinijeli tomu da Frizerland izraste u ono što predstavlja danas – vodeće ime koje okuplja beauty profesionalce.

Sinoćnji ambijent s fantastičnim cateringom, autentičnim glazbenim performansom DJ-a Almira Kukića poznatog pod imenom Asp The Great, u kombinaciji s odličnim raspoloženjem gostiju pretvorilo je ovaj event u svojevrstan mini festival ljepote.
 
Dojmovi gostiju 

Gosti nisu skrivali oduševljenje prijemom, kao i novim izgledom centralne poslovnice Frizerlanda, inače poznatog ekskluzivnog zastupnika vodećih svjetskih brendova na našem tržištu kao što su: L'Oreal Professionnel, Kérastase, Matrix, Ardell, Wet Brush, Denman, Creative Nail Design i brojnih drugih.

 
Iskustva sinoćnje zabave podijelila je s nama Marijana Azinović, vlasnica studija La Bellezza u Mostaru: 
Oduševljena sam dočekom, organizacijom i ugodom koju smo doživjeli večeras. Ponosna sam što sam dio ovog događaja. Moj salon zove se La Bellezza, što na talijanskom znači ljepota. Sve što me veže za ljepotu, to je Frizerland!

Frizerland danas posjeduje pet vlastitih poslovnica – u Vitezu, Zenici, Tuzli, Sarajevu (Importanne centar) i Banjoj Luci (Mercator centar Borik).
Nova modernija i veća centralna poslovnica s većom i ekskluzivnom ponudom spremno čeka na svoje kupce i posjetitelje kako bi im ponudila novo, jedinstveno iskustvo kupovine.

 

* * * 
Foto: Frizerland Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno