U stanu Rachel i Monice sada možete prespavati za manje od 20 dolara. Evo što uključuje ova sjajna ponuda na Bookingu! -...

U stanu Rachel i Monice sada možete prespavati za manje od 20 dolara. Evo što uključuje ova sjajna ponuda na Bookingu!

Tekst:

INTERIJERI
17.5.2021.

Ako ste vjerni obožavatelj američke serije „Prijatelji“ i sjećate se zanimljivih scena i rečenica koje vas podsjećaju na mlađe dane i vrijeme kada niste propuštali niti jednu epizodu ove kultne šestorke, onda je ovo informacija koja će vas zasigurno obradovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za 27.5. najavljena je premijera novih epizoda popularnih „Prijatelja“ a na Booking.com moguće je iznajmiti repliku stana u kojem je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija. Vjerojatno ste, u vremenu najveće popularnosti „Prijatelja“ i sami često kopirali outfite poznatih glumica i glumaca ali i interijer sa malih ekrana. Fanovi će, povodom 25. godišnjice ovog serijala i sami moći prespavati u stanu svojih idola u New Yorku.

Foto: Booking.com

Svima koji to budu željeli, bit će dostupno 18 prostorija dvoetažnog stana koje su upotpunjene namještajem i rekvizitima iz poznate serije. Upravo autentičnim interijerom mnogi će prizvati sjećanja na ovaj kultni sitcom.

Foto: Booking.com

To podrazumijeva da možete uživati u cozy foteljama Joeyja i Chandlera, igrati stolni nogomet poput Rossa ali i odjenuti neke od kostima koje su nosili glumci ove serije kroz 10 snimljenih sezona. Zamislite oduševljenje svih koji zavire kroz ljubičasta vrata Rachel i Monice ili kada ugledaju gitaru na kojoj je svirala simpatična Phoebe.

Foto: Booking.com

Posjetitelji će jutro moći započeti uz pecivo i kavu u poznatom Central Perku u kojem su se slavni prijatelji okupljali, a na kraju dana uživati u posebno organiziranoj večeri.

Foto: Booking.com

Prva epizoda "Prijatelja" prikazana je sada već davne 1994. godine, te će cijena noćenja u čast toj godini iznositi 19,94 dolara, a u stanu je moguće boraviti dvije uzastopne noći. Ovaj projekt je napravljen u sklopu „Friends Experience“ u suradnji Booking-a i Superfly X.
U petak 21.5. otvaraju se rezervacije a gosti će u ovom apartmanu moći prenoćiti u nedjelju (23. 5.) i ponedjeljak (24.5.). Više ovdje.

***

Naslovna fotografija: @popsugar
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno