'French Disco' je hit frizura za ljeto 2021. koju obožavaju frizeri slavnih dama. Evo i zašto! - Bonjour.ba - bh.lifesty...

'French Disco' je hit frizura za ljeto 2021. koju obožavaju frizeri slavnih dama. Evo i zašto!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

KOSA
21.4.2021.

Devedesete se mogu pohvaliti sa mnoštvo dodataka i novih stilova u modi koji su svoj veliki #comeback doživjeli u ovoj sezoni, no trenutno je pažnju beauty entuzijastica privukla frizura nadahnuta 70-ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno ste na društvenim mrežama vidjeli frizuru inspirisanu Farrah Fawcett koja je pokrenula novi val inspiracije za takozvanu „french disco" frizuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržana od strane frizera slavnih Kevina Murphyja, ovaj trend bit će omiljen stil frizure za ljeto. „French disco izgled je koji smo kreirali na Tjednu mode prije pandemije i izolacija", rekao je Murphy za POPSUGAR. "To je svojevrstan odmak od #messy izgleda Francuskinja kojeg svi znamo."

Točnije radi se o velikim loknama sa puno volumena koje slobodno padaju na ramena. Imaju dosta kretanja i lagano se može rukom proći kroz njih. Uglađeniji je i profinjeniji od francuskog boba, a nije previše precizan. To je vrsta frizure koju biste željeli nositi u diskoteci 70-ih, ali uz moderno ažuriranje u 2021. godini satrendy šiškama koje su isfenirane od lica. Nakon više od godinu dana boravka kod kuće i radeći vrlo malo sa našom frizurom i kosom, ovaj stil će biti savršen za početak ljeta. 

 

***

Naslovna fotografija: @kevin.murphy
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno