FOTO: Official World Fashion Channel Party u Sarajevu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

FOTO: Official World Fashion Channel Party u Sarajevu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.12.2010.

Tko se i kako zabavljao na poznatom modnom party-u?Kao što smo najavili, u subotu 11.12.2010., u caffe baru i restoranu The Basement, održan je u Sarajevu drugi po redu World Fashion Channel Party. Ovaj dugo isčekivani event opravdao je svoju glamuroznu najavu. Na ulasku u caffe potrebno je spustiti se pokretnim stepenicama u prizemlje, što upotpunjuje doživljaj Basementa, koji je zanimljiv samom mogucnosti spajanja restorana i disco cluba. Oko 23 : 00 započelo je predstavljanje  revija bh dizajnera.Na reviji su se promijenila sva godišnja doba, te različiti materijali. Predstavljene su odjevne kombinacije počevši od ljetnih i svečanih haljinica, do krznenih bundi, poslovnih kombinacija, kožnih jakni, kaputa, kolekcije donjeg rublja i  uvijek poželjnih balonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Modeli su reviju nosili samouvjereno uz ritmove komercijalne i svima dobro poznate glazbe, čak smo na jednom predstavljanju mogli čuti i zvuk oštrog rammsteina, koji je puštala DJ Jaca.

 

 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

 

 

 

Palac dolje za make up i cipele na modelima.
Pohvale idu dečkima na partyu. Doista se učinilo kao da su ovog puta proveli više vremena pred ogledalom, od djevojaka, kojima su, čini se glavni trend jos uvijek kožne tajice.


Za odličnu atmosferu, pobrinulo se i ljubazno osoblje, a zahvalnost za praćenje eventa, izrazio je Sasha Dević- event direktor: „ Ovo nije party, na kakvom budem dok sam u Miamiu, jer je dobro poznato da ovakva dešavanja nisu na zavidnom nivou u BiH, ali dobro je da se uopće dešavaju i da se trudimo“-  prokomentirao je Sasha.

Također je otkrio da su na njegovom rođendanskom partyu ove godine, prisustvovale svijetske zvijezde poput Kim Cardashian i Craig Davida.

 

Image 

Sasha Dević

 

Uz gogo plesačice, koktele, dobru atmosferu i glazbu, party se nastavio do ranih jutarnjih sati.
Što reći, nego da nam je potrebno više događaja na ovakvom nivou, te se nadamo da ćemo imati priliku pratiti treći World Fashion Channel Party, a dotada uživajte u fotografijama iz caffe bara i restorana The Basement!

Image

Image

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Tekst & Foto: Monika Šimunac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno