Bonjour fitness srijeda: Trik koji će vam pomoći da brže dobijete trbušne mišiće - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour fitness srijeda: Trik koji će vam pomoći da brže dobijete trbušne mišiće

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
31.5.2023.

Nije tajna da prehrana ima veliki utjecaj na fitness rezultate. Unos preporučene količine proteina kao i kvalitetne namirnice mogu imati znatne efekte na naš fizički izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, kod većine se nakon određenog vremena provuče pitanje, što činiti u slučaju kada se zdravo hranimo, ali i dalje ne vidimo adekvatne rezultate. Iako odgovor može biti kompleksniji ovisno o vašoj građi i količini hrane koju unosite ne treba zanemariti činjenicu da način na koji treniramo isto tako igra veliku ulogu. Kao odgovor za efektnije i brže trbušne rezultate mnogi fitness treneri savjetuju da u svoj trening uvrstite trbušnjake s opterećenjem.
 Naime, utezi će uvelike pomoći da ojačate odnosno učvrstite područje abdomena i brže izgubite višak masnih naslaga. Kao prijedlog pronašli smo na društvenoj mreži TikTok video koji može poslužiti kao inspiracija za vaš sljedeći trening.

 

 

@justtcocoo Add these weighted ab exercises to your next workout & watch your abs transform🚀📈 #abworkout#abworkoutathome#coreworkout#athomeworkouts#workoutsforwomen#easyworkout#coreworkout#abline♬ Gods plan - Yohanan

* * *
Naslovna fotografija: @tashafranken 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno