Donosimo atmosferu s Fina Vina zabave održane u Botaničkoj bašti u Sarajevu uz sjajna vina i ukusne zalogaje - Bonjour.b...

Donosimo atmosferu s Fina Vina zabave održane u Botaničkoj bašti u Sarajevu uz sjajna vina i ukusne zalogaje

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
6.7.2021.

Botanička bašta Zemaljskog muzeja poslužila je kao idealna kulisa za Finu zabavu u potpisu tima Fina Vina koju su organizirali u suradnji s NLB Bankom te kompanijom Mastercard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je prekrasno zelenilo u predvečernje sate kreiralo romantičnu atmosferu i postalo mjesto kušanja vrhunskih vina i gurmanskih zalogaja uz koje su svi gosti sa sobom ponijeli još jedno neprocjenjivo iskustvo, ali i nova poznanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je iskustvo bilo razgovarati sa vinarima i slušati njihove priče o nastavku njihovih kreacija i vina čije ćemo okuse dugo pamtiti.

Amir Beširević

Lidija Žigić

Marina Marjanović-Stupar

Fina zabava je nastala kao kruna svih lijepih priča i sjajnih reakcija na aktivnosti i promocije koje smo održali u proteklom periodu zajedno sa partnerima - NLB Bankom i kompanijom Mastercard.
Zabava je održana u petak, 02.07.2021. godine u Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja uz druženje kojim smo se željeli odužiti svim našim kupcima, partnerima i prijateljima te proslaviti nadolazeću sezonu svega lijepog što spremamo u zajedničkim projektima, a prvenstveno smo dali naglasak promociji 'Častimo vas' koja će se, zbog odličnih reakcija sa tržišta, ponovno nastaviti u jesen.

Marina Marjanović-Stupar, Lidija Žigić i Berina Belkić

U Finoj zabavi pridružili su nam se i naši vinari: Albert Benvenuti (Benvenuti vina), Matjaz Ščurek (Ščurek vina) i Lan Kristančić – (Movia wines) koji su svojim dolaskom uljepšali večer.“ – otkrili su nam iz kompanije Fina Vina.

Dijana Ćavar, Lejla Beširević i Ana Ćavar


Djelić atmosfere donosimo kroz fotografije u nastavku.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Enida Kajević

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno