9 filmskih klasika koje volimo gledati kada pada kiša - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

9 filmskih klasika koje volimo gledati kada pada kiša

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
19.11.2022.

Ako ste ovih dana pogledali na vremensku prognozu sigurno ste primijetili da nam se ono pravo jesensko vrijeme vratilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tmurni oblaci koji su zaokružili nebo, kapljice kiše, ali i vjetar probudili su u nama želju da predah od svakodnevnih obveza ovih dana napravimo uz dobar film. Stoga, kreirali smo listu nekih od must watch filmova koje ćete rado gledati tijekom kišnih dana.

Notting Hill

Ovu listu započet ćemo s klasikom koji će zaljubljenicima u romantične filmove izmamiti osmijeh na lice. Riječ je o romantičnoj komediji koja dočarava nesvakidašnju ljubavnu priču slavne glumice i vlasnika knjižare.

Good Will Hunting

Inspirativna priča o buntovnom, ali i veoma inteligentnom mladiću Willu koji uz simpatičnog psihologa otkriva svoj talent, te promijeni život.

The Talented Mr. Ripley


Ovaj psihološki triler teleportirat će vas na neke od naljepših obala Italije, ali i prikovati uz male ekrane. Naime, ovaj film iz 1999. godine donosi neobičnu priču o mladiću koji pokušava se predstaviti kao netko drugi.

Shutter Island

Napet, uzbuljiv i neočekivan - riječi su koje biramo za triler koji je oduševio filmske kritičare. Film nas vodi na otok Shutter, gdje dvojica šerifa istražuju nestanak ubojice iz umobolnice, koji se navodno krije na spomenutom otoku. 

Primal Fear

Primal Fear je visoko nagrađivani triler stavlja u fokus odvjetnika i mladića nedužnog izgleda koji bude optužen za ubojstvo biskupa. 

Warrior

Ova neobična priča o sukobima, svakodnevnim izazovima, ali i ljubavni dvojice braće izazvat će u vama mnoštvo emocija. 
The Bridges of Madison County

Film koji je adaptacija istoimenog bestsellera Roberta Jamesa Wallera, prikazuje ljubavnu priču usamljene domaćice i fotografa koji provode četiri dana zajedno.

Collateral Beauty

Collateral Beauty je američki dramski film iz 2016. godine koji prikazuje život marketinškog stručnjaka Howarda. Naime, nakon što Howard ne bude u mogućnosti voditi firmu zbog mentalnog zdravlja, njegovi zaposelnici dobiju genijalnu ideju kako bi mogao otkriti pravu vrijednost života.

The Tourist 

Priča govori o američkom turistu Franku, koji nakon što mu djevojka slomi srce odlazi u Italiju gdje upozna damu koja ga očara. 


* * *
Naslovna fotografija: @vesnabozhich

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno