Fight Like a woman: Nova kolekcija svijeća brenda Lueur posvećena podizanju svijesti o karcinomu dojke - Bonjour.ba - bh...

Fight Like a woman: Nova kolekcija svijeća brenda Lueur posvećena podizanju svijesti o karcinomu dojke

Tekst:

Emina Smaka

ZDRAVLJE I NJEGA
30.10.2022.

Da su svijeće jedan od omiljenih nam dodatak za interijer govori i nekoliko članaka posvećenih upravo njima na Bonjour.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga kada smo vidjeli novu kolekciju #madeinbih brenda Lueur koja iza sebe nosi i snažnu poruku, znali smo da se treba naći u jednoj od naših rubrika. Naime, Lueur je francuski naziv za sjaj, a iza ovog Lueura stoje dvije prijateljice i poslovne partnerice. Odlučile su se na kreiranje svijeća zbog same ljubavi prema istim, ali su željele bh. tržištu pružiti svijeće bez toksina, tačnije njihove svijeće su izrađene od voska od soje. 


 

Lueur svijeće iz kolekcije Fight Like a WomanPored prekrasne estetike ovih svijeća, našu pažnju je privukla i nova kolekcija pod nazivom 'Fight Like a woman'. Vlasnice brenda odlučile su donirati 50% od prodaje svakog proizvoda udruženju oboljelih od raka dojke, a na svojim društvenim mrežama će podijeliti detalje iste. U tu svrhu su kreirale i posebnu kolekciju svijeća u roza nijansama i to s umirujućim dejstvom mirisa lavande. Ako želite podržati ovu priči, obradovati prijateljicu (ili sebe) novom svijećom, uputit ćemo vas na njihov Instagram i Facebook profil, a u nastavku pogledajte fotografije drugih kolekcija u ponudi ovog brenda. 


 

Lueur svijeće 

* * * 
Fotografije: Svijeće Lueur 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno