#FEELGOODmajica katalog sadrži artikle čak 17 bh. poduzetnica idealnih za poklon. Dodali smo i promo kod za kupovinu. -...

#FEELGOODmajica katalog sadrži artikle čak 17 bh. poduzetnica idealnih za poklon. Dodali smo i promo kod za kupovinu.

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
23.12.2021.

FEEL GOOD majica projekt je koji smo osmislili u suradnji s dm drogerie markt te predstavili prije nešto više od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svim damama koje su u svoj ormar dodale prvo izdanje FEEL GOOD majice, osigurali smo edukacije i promociju za više od 50 bh. poduzetnica.
I bio je to samo uvod u snažnu priču koja iz dana u dan raste.
2021. godina je u znaku FEEL GOOD majica Strong edition 2.0., koju još uvijek možete pronaći na policama dm drogerie markt te njenom kupovinom donirati 3KM za podršku bh. poduzetnicama u sklopu #poduzetneZAJEDNO projekta koji realiziramo u suradnji s Fondacija 787. Majicu smo izradili, otiskali i upakirali u BiH, u neodoljivo ružičasto pakiranje koje dokazuje da jedna majica i žena koja ju nosi mogu mijenjati svijet.Ponosni na sve fantastične žene koje smo upoznali kroz projekt, želimo nastaviti slaviti moć ženske podrške, ali i sve male, velike stvari kojima žene svakodnevno mijenjaju svijet. To nam je i bio glavni motiv da u sezoni kada biramo pažljivo osmišljene i s ljubavi kreirane poklone, fokus upravo stavimo na one domaće brendove koji su tek u svojim počecima, a čiji proizvodi mogu biti dio vaših velikih trenutaka.


Prelistajte katalog s proizvodima bh. poduzetnica koje su za vas pripremile i promo kod za kupovinu!


Kraj godine i period darivanja je idealno vrijeme da se dodatno upoznate s  proizvodima bh. brendova iz svih dijelova BiH te da njihovi unikatni i kreativni proizvodi postanu dijelom blagdanskih i novogodišnjih iznenađenja za naše članove obitelji, prijatelje, kolege i kolegice na poslu.

Unutar ovog kataloga koji besplatno možete pregledati OVDJE naći ćete fantastične FEEL GOOD ponude!
Sve do 16.01.2022. godine imate priliku naručiti mnoštvo pažljivo osmišljenih i pripremljenih proizvoda čak 17 biznisa iz raznih dijelova BiH, a u katalogu možete saznati više o brendu, osnivačicama, njihovim profilima na mrežama, kao i kako uz kod poduzetneZAJEDNO ostvariti sjajne shopping ponude.
 


Klik OVDJE za novogodišnji katalog s idejama za poklone u potpisu bh. brendova
 


Ne sumnjamo da će ovi unikatni pokloni s bh. potpisom postati vaš mali ritual i omiljena destinacija za svaku posebnu priliku kroz godinu.  Veselimo se zajedno slaviti fantastične žene u našoj svakodnevnici i uz #FEELGOODmajica dijeliti priče o ženama koje mijenjaju svijet.
Baš poput tebe.


 

Povezani članci

Najpopularniji članci