Fashion's Night Out osvaja svijet! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fashion's Night Out osvaja svijet!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
9.9.2011.

Bila je to noć za pamćenje!   Fashion's Night Out, događaj koji se ove godine odvijao paralelno u 18 zemalja diljem svijeta, ponovno je uspio približiti dizajnere, zvijezde i njihove obožavatelje. Gdje drugo ste u jednoj večeri mogli dobiti majicu koju je osobno pred vama potpisao Marc Jacobs, popiti čašu šampanjca i porazgovarati sa Diane von Furstenberg, pitati Tommyja Hilfigera kako vam stoje hlače iz njegove posljednje kolekcije, zamoliti Giuseppea Zanottija da vam pomogne dok isprobavate njegove cipele s vrtoglavim potpeticama ili čuti Oscara de la Rentu kako pjeva serenadu Sarah Jessici Parker? U New Yorku je posebnu frku izazvalo i pojavljivanje Justina Biebera u trgovini Dolce & Gabbana, gdje su ga dočekale stotine curica koje su vrištale njegovo ime. Ništa manja gužva nije bila ni u posebno pop-up trgovini u kojoj je Target predstavio svoju suradnju s Missonijem, a iz koje su ljudi izlazili sa kutijama i vrećicama većim od njih samih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shopping ludilo je jučer zahvatilo svijet!
Sarah Jessica Parker je, nakon što je podržala neočekivani pjevački nastup svog dobrog prijatelja Oscara de la Rente, produžila do trgovine u kojoj se prodaju cipele Manolo Blahnik, gdje je potpisivala potplate tek kupljenih manolica djevojkama koje su to tražile.
U butiku Victoria's Secret prisutnima su se osmjehivale Adriana Lima i Alessandra Ambrosio, dok su Anna Dello Russo i Karolina Kurkova bile zadužene da zabavljaju kupce u robnoj kući Macy's.
U Londonu je najveću gužvu izazvalo pojavljivanje glumice Gwyneth Paltrow, a u Parizu su svi htjeli izbliza vidjeti Emanuelle Alt, Anju Rubik, Charlotte Casiraghi i dizajnera Jean Paula Gaultiera.
U Milanu su cijele ulice postale neprohodne nakon što su se Roberto Cavalli, Franca Sozzani i Rosella Jardini pridružili kupcima na njihovim omiljenim shopping odredištima.

Fotografije će vam dočarati djelić jučerašnje atmosfere u New Yorku, Londonu, Parizu, Los Angelesu i Milanu.

PreviousNextA.S.
Foto: Getty, AP, vogue.com


Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno