Donosimo detalje o 2. izdanju jedinstvenog Fashion Weekend Jahorina 2023. eventa - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo detalje o 2. izdanju jedinstvenog Fashion Weekend Jahorina 2023. eventa

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
26.7.2023.

Od 17.8. do 20.8. održaće se drugi po redu umjetničko - modno – muzički „Fashion weekend Jahorina“ događaj, najavljeno je to iz Olimpijskog centra Jahorina i agencije za marketing i promociju „Signature“ koji su u toplim julskim danima na Jahorini sa svojim kreativnim timom snimili kampanju „Ljubav i moda na Jahorini“ i time najavili ovaj jedinstveni događaj u regionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


„Olimpijski centar Jahorina i ovog leta organizuje i pruža podršku brojnim i konceptom različitim sadržajima koji na najbolji način promovišu kulturu, modu, umetnost i sport. Fashion Weekend Jahorina je umetnički i modni događaj koji realizujemo drugu godinu za redom. Okuplja najzačajnije regionalne i svetski poznate modne dizajnere, glumce i umetnike, a njegova dodatna snaga ove godine je saradnja koju smo ostvarili sa Sarajevo Film Festivalom.

Verujemo da ćemo brojnim turistima koji su tih dana prisutni u Sarajevu, sa Fashion Weekend Jahorina obezbediti dodatnu i sadržajniju turističku ponudu na planini. Takođe bih istakao, da za koncert Senide na Jahorini u okviru Fashion Weekend Jahorina već vlada veliko interesovanje“, rekao je Dejan Ljevnaić - direktor Olimpijskog centra Jahorina.

  „Po inspiraciji i temi kultnog Jugoslovenskog filma „Ljubav i moda“ iz 60-ih godina, naša kreativna kampanja skreće pažnju na pomalo zaboravljene zdrave društvene norme i vrijednosti, na estetiku i modu jednog vremena, pa je okupila i u fokus objektiva postavila neke od najljepših žena i javnih ličnosti u BiH, uspješne dame koje su kreativci i profesionalci u različitim poslovnim krugovima, žene koje su jedinstvene po svojoj prirodi, baš kao što je i naša Jahorina, ali i Fashion weekend Jahorina koji je naš centralni događaj“, rekla nam je Nataša Petrović, direktorica Signature agencije.

Satkana užitkom, slatku podršku ekipi seta „Ljubav i moda“ pružila je Bajadera.
„Fashion weekend Jahorina je iznimna poslovna prilika iza koje stoji ogroman rad, organizacija, talenat i ideja. Hvala OC Jahorina i Singature što ste me se sjetili u mnoštvu talenta i ljepote koju posjedujemo u Bosni i Hercegovini!“ – poručila je Anja Kraljević, glumica.

  

„Ja imam mali krug velikih ljudi. Ogromnog srca, širokog osmijeha i ambicija. Sreća je zarazna i da, vrlo lako prelazi na druge. Baš tako je došla i ovoga dana kada smo na Jahorini, olimpijskoj ljepotici stvarali uspomene. One koje čuvate u sehari svoga života. Kreirali smo projekt koji stvara i budi emocije. Ali ovo su sretne emocije, koje govore o ljubavi, modi, prijateljstvu i jednom vremenu.“ - Ana Bavrka, tv voditeljica.

  

Ove godine, još snažniji, u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom, ovogodišnji Fashion weekend Jahorina počinje 17.8. u Sarajevu projekcijom digitalno restauriranog filmskog klasika „Ljubav i moda“ iz 60-ih godina, film koji je obilježio jedno vrijeme i modu u tadašnjoj zemlji te koji će se naći u zvaničnom programu 29. Sarajevo Film Festivala.

 Iste noći, Olimpijski centar Jahorina i Sarajevo Film Festival pozivaju goste na Fashion Weekend Jahorina Welcome Party ispred Narodnog pozorišta Sarajevo.

Fashion Weekend Jahorina nastavlja se 18. i 19.8. na vrhu Jahorine, pored jezera, na platou Olimp bara, u ambijentu najljepše planinske prirode, na 1900 m nadmorske visine i sceni koju za ovu priliku potpisuje scenografkinja Dragana Purković Macan.

I ove godine Verica Rakočević, Milica Opačić, Amina Hasanbegović, Predrag Djuknić, Jovana Petković, Bata Spasojević i još desetak nekih od poznatijih modnih imena iz zemlje domaćina, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije prikazaće svoje originalne kreacije pod svjetlom planinskog sunca na vrhu Jahorine. Pridružiće im se i poznati domaći modni brendovi Sana Linea i Alma Ras, ali i revija „Kostim kroz epohe“, nastala u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske.

 


 

Fashion Weekend Jahorina prenosi duh umjetnosti, kulture, romantike.... Poznata gumačka imena iz regije Branko Đurić Đuro, Jelena Gavrilović, Zala Đurić, Milutin Mima Karadžić i drugi na sceni FWJ izvešće evergrin muzičke numere iz filma „Ljubav i moda“, „ Devojko mala“, „Ljubav i moda“, „Sonja“, „Ljubav ili šala“...

  

Fashion Weekend Jahorina najavljuje još posebnosti, panel diskusije sa svojim učesnicima na teme : „Film i moda“ i „ Kada se sretnu moda i biznis“. Posebno iznenađenje na Fashion Weekend Jahorina 2023 biće koncert trep zvijezde Senide.

Sve informacije u vezi 2. Fashion weekend Jahorina 2023 pratite na sljedećoj stranici.

***
Foto: Fashion Weekend Jahorina PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno