Oči su odraz naše osobnosti, a ova Chanel makeup kolekcija dizajnirana je za baš svaku priliku i emociju - Bonjour.ba -...

Oči su odraz naše osobnosti, a ova Chanel makeup kolekcija dizajnirana je za baš svaku priliku i emociju

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
21.7.2021.

Proizvodi za oči u novoj CHANEL kolekciji potiču izražavanje uz pomoć ultraotpornih, dugotrajnih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasak stavljaju na to da isticanje naših očiju postaje potvrda naše osobnosti i zato stvaraju novu kolekciju vodootpornih proizvoda koji ženama omogućuju da žive svoj život bez brige o tome može li to njihova šminka izdržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo live reklamne kampanje za CHANEL kolekciju šminke za oči je belgijska pjevačica Angèle koja je i skladala glazbu koja prati kampanju, u kojoj možete čuti i njezin glas.

Ova kantautorica, instrumentalistica i producentica ambasadorica je CHANEL-a od 2019. godine, a veza je započela kad se pojavila na stepenicama ceremonije otvaranja Filmskog festivala u Cannesu odjevena u CHANEL haute couture kreaciju.

Upravo Angele pokazuje kako u novoj kampanji nositi STYLO YEUX WATERPROOF tuš za oči koji dolazi u 7 novih nijansi.
Ovaj CHANEL bestseller se ne razmazuje, otporan je na vlagu, vodu i sebumi može se koristiti na više načina, ostavljajući izbor svakoj ženi koja ga nosi.

Možete ga nanijeti duž gornje linije trepavica za prirodniji izgled, oko cijelih očiju ili produžiti liniju tuša prema vanjskom kutu oka za sofisticiraniji izgled.

Zajedno s LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF maskarom, STYLO YEUX WATERPROOF tuš za oči omogućuje ženama da nose šminku s ponosom. 
LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF maskara također čini trepavice duljima i punijima.

Osim maskare, u ovoj CHANEL kampanji šminke za oči lansirane su dvije nove nijanse LES 4 OMBRES sjena za oči.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno