Europe Future Fashion je uspješno završen! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Europe Future Fashion je uspješno završen!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.7.2011.

Donosimo detaljan report s modne manifestacije   U petak večer je otvorena modna manifestacija Europe Future Fashion. U prekrasnom ambijentu hotela Le Meridien Lav okupili su se modni stručnjaci ali i znatiželjnici koji su i u Splitu htjeli doživjeti dašak modne atmosfere. Prvu večer svoje radove su predstavila poznata dizajnerska imena iz Hrvatske, Francuske, Švedske i Kosova, a cijela priča je začinjena i plesom balerine koja je otvorila reviju Omnie Mei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen K. je predstavio šaroliku kolekciju prepunu večernjih haljina, kratkih satenskih haljina i balonera, Omnia Mei je prikazala svojstvenu verziju cruise kolekcije koja sadrži široke, lagane komade sa zanimljivim printovima, Rococo se držao ljetnih haljina, dok je Flutura Dedinja unijela dašak futurizma na EFF zanimljivim modnim dodacima i asimetričnim krojevima koji su oduševili publiku.

Nakon toga uslijedila je Ivana Cvrlje sa dugim bijelim haljinama, Kafrinne Bijoux s šarenim modnim dodacima koji su nas tijekom revije nakratko odveli sve do Afrike i Blerina Rugova koja je prikazala nježnu i elegantnu ljetnu kolekciju.

PreviousNext

Drugu večer svoje radove su predstavili: Edor, Anemarie, Mihaela Cirlugea, Maria Hera, Ana Čurić i David Priol.

Završnu večer otvorio je Edor Paris koji je u par navrata pokazao povezane modele, ali čini se iz posve različitih kolekcija. U jednom izlazu promatrali smo izvrstan gotički frak i zavodljivu prozirnu crnu čipku, dok su već u drugom manekenke nosile pink košulje, damske kombinacije i velike mašne. Anemarie O predstavila je kolekciju u kojoj su pretežito prevladali zemljani tonovi s pokojim izletom u vatreno crvenu, Mihaela Cirlugea odvela nas je u Japan prezentirajući djevojačku kolekciju s razigranim detaljima, a Maria Hera je radila s pletivom. Njeni unikatni i ručno rađeni komadi bili su kreativno osvježenje ovog modnog tjedna. Komadi koji prate žensku liniju tijela ukrašeni su upadljivim dodacima na ramenima koji djeluju poput paučine. Ana Čurić je napravila nježnu i ženstvenu kolekciju, a drugo izdanje Europe Future Fashiona zatvorio je francuski dizajner David Priol koji je reviju otvorio izvrsnim balonerom koji se veže na prednjem dijelu, dok je stražnji lepršav. David je jedini dizajner koji je prezentirao i muške komade, prozirne košulje i uske hlače.

Drugo izdanje Europe Future Fashion je uspješno završeno, a do sljedeće godine uživajte u fotografijama.

PreviousNext

modamo.info/EFF

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno