Ova YouTube blogerica ima divan dom s mnoštvo zelenih biljki i boja

INTERIJERI
5.11.2019.

Njene beauty recenzije bile su prvo upoznavanje uredništva s iskrenom, zabavnom i smiješnom Estée Lalonde koja je od 2011., kada je pokrenula svoj profil, pa sve do danas, donijela val inspiracije kada je u pitanju moda, način uređenja doma, svakodnevne navike, putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estée se prije nekoliko godina iz Amerike preselila u London, gdje danas radi i živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen stan donosi zabavan miks nekoliko stilova. Uz elegantne i bezvremenske modele namještaja, stan krase i pomno birana rasvjetna tijela, pastelne boje koje daju dodatnu toplinu prostoru, ali i mnoštvo zelenih biljaka koje popunjavaju gotovo svako prazno mjesto. Dnevni boravak uz sofu u boji pozornost privlači uz zanimljive fotografije na zidovima i bogatu kućnu biblioteku, dok je radni prostor obogaćen inspirativnim citatima i porukama na zidu.


U spavaćoj sobi vlada stilski minimalizam naglašen tek zanimljivim mramornim detaljima i lampama izrađenim od bakra, dok je kuhinja u svijetlim nijansama i ukrašena s mnoštvo kaktusa.
Malu turneju kroz njeni moderan i zabavan dom u kojem ćete naći inspiraciju i za uređenje vašeg životnog prostora, donosimo kroz fotografije u nastavku.

 

INTERIJERI , 5.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno