En Studio najavljuje frizerski događaj godine - multimedijalna izložba i otvorenje En akademije u Sarajevu

MODNE VIJESTI
2.8.2018.
Na SENSATION mostu u subotu, 11.8.2018. u 19 sati bit će upriličena multimedijalna modna izložba, događaj koji će na jedinstven način pokazati spoj umjetnosti i vještine. Bit će prikazane fotografije i modni video sa frizurama koje je Eldin Nuhić sa timom kreativnih ljudi iz Sarajeva radio u sklopu modnih editorijala. Multimedijalna izložba na mostu najava je otvaranja EN AKADEMIJE u Sarajevu, koja će biti jedinstva obrazovna platforma za nove generacije frizera. EN AKADEMIJA ima za cilj pomjeriti granice zanatskog umijeća prema umjetnosti, ne samo oblikovanja kose nego cjelovitog modnog izričaja.

„Iznimno sam uzbuđen zbog otvaranja Akademije, jer je to nešto o čemu sam dugo maštao. Imam želju da još učim i edukujem se, ali isto tako da dijelim znanje. Nekako će se sav moj dosadašnji rad zaokružiti otvaranjem Akademije. La Biostetique je prepoznao mene, baš kao i ja njih i naša saradnja daje rezultate.“ - istaknuo je Eldin Nuhić.

Kreativni tim koji je učestvovao u kreiranju ove izložbe su Ajna Zlatar, Enes Zlatar – Bure, Almin Zrno, Edvin Kalić, Maja Topčagić, Armin Čolo, Sanjin Hadžić, Emir Džanan, Cloviso Trévillardo, Thomas Crauk, Maja Talović, Naida Đekić, Alma Kadić Čauš, Ena Dujmović, Hatidža Nuhić, Amra Hečo, Ajla Kerić, Emsel Pinjagić, Almina Hodžić, Naida Ćiva, Azra Agović.

en akademija (2)


Modeli su Božo Vrećo, Ida Sefić, Maja Topčagić, Deni Mešić, Lejla Džanković, Dizija Njemčević, Emina Hadžimuhamedović, Lana Pašić, Neše Jerlagić. EN AKADEMIJA će ugostiti poznate autore iz svijeta mode i frizura, koji će imati priliku svoje znanje prenositi novim generacijama.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: