Emina Milišić nam je otkrila sve što trebate znati o prvom Borboleta dućanu u Sarajevu

MODNI DODACI
24.6.2019.

Brend nakita Borboleta veže se uz citat „Happy girls are the prettiest”
Posvećen je ženi koja neopterećeno uživa u svakom danu i sitnicama koje uljepšavaju svakodnevicu. Ujedno je nježan, razigran, veseo i romantičan, a svaki komad nakita ima svoju priču.

Kako je počela Borboleta priča?

Borboleta brend je među prvima u Hrvatskoj predstavio ručno izrađen nakit od konca, po kojemu je i danas prepoznatljiv.

No, svoju kreativnost i maštovitost su pokazali kroz veliki asortiman rukotvorina koje su upotpunjene prvijescima s motivima srca, anđela, leptira, zvijezde, djeteline i simbola vječnosti. Jednostavnost dizajna i diskretni privjesci se uklapaju u svaku odjevnu kombinaciju i stil te lako stiliziraju uz ostali nakit iz vaše kutijice. 

Svaku Borboleta narukvicu prati 'quote tag' - pomno odabran citat po izboru kupca iz svijeta filma, muzike i umjetnosti, a osim končanog nakita u ponudu su uvršteni i elegantni komadi izrađeni od srebra, zlata, brilijanata, pleksija i poludragog kamenja, 

Kako je počela Borboletina priča u Sarajevu? 

„Kada kao i svaka žena volite lijep, kvalitetan i neobičan nakit, a po isti morate ići u drugu državu, upravo vam ne treba puno da dođete na ideju da taj nakit na neki način donesete u svoj grad i u BiH. Kao pravi zaljubljenik u isti, najbolji način je bio otvoriti prodajno mjesto te time usrećiti prvo sebe, a i sve ostale dame koje ga preferiraju i rado biraju u svojim odjevnim kombinacijama. S ponosom možemo reći da od 18.05.2019., sve miljenice, modernog lijepog i prije svega kvalitetnog nakita napokon imaju priliku kupiti ga i u Sarajevu. Prvi prodajni box otvoren je u Sarajevu City Centru, a svakako da Borboletina priča u BiH tu ne prestaje, već svoju mrežu će sigurno širiti i na ostale bosanskohercegovačke gradove.“ – otkrila nam je Emina Milišić, koja je zajedno s mužem i otvorila prvi Borboleta dućan u Sarajevu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borboleta in Sarajevo 🦋💙 at Sarajevo City Center @borboleta__bih #borboleta_joaillerie

A post shared by Borboleta Joaillerie (@borboleta_joaillerie) on

Borboleta nakit nose i brojne poznate dame poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Elene Perminove i Paris Hilton, a vjerujemo da će Borboleta nakit uskoro krasiti i kutijice za nakit brojnih bh.dama.S Borboleta nakitom započet ćete jedno prekrasno prijateljstvo koje nikada neće prestati, a da vam to i pokažemo…

BONJOUR.ba i BORBOLETA VAS DARUJU S DVIJE NARUKVICE S MOTIVOM LEPTIRA

Titulu bestsellera u svim Borboleta dućanima nosi upravo ova narukvica s motivom leptira, koja je uz konac u jarkim i neon tonovima idealna za ljeto i koju već sutra na BONJOUR.Facebook stranici možeš osvojiti za sebe i svoju #bff, kada ćemo i objaviti sve detalje ove nagradne igre. Bit će prekrasan podsjetnik na vaše prijateljstvo i uspomena koju ćete zauvijek nositi sa sobom. Zato, ne zaboravite već sada pozvati svoje prijateljice da nam se pridruže sutra u 11:00h na BONJOUR.Facebook stranici. 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Foto by:

Borboleta

Podijeli:

Posljednje objavljeno: