Emina Milišić nam je otkrila sve što trebate znati o prvom Borboleta dućanu u Sarajevu

MODNI DODACI
24.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brend nakita Borboleta veže se uz citat „Happy girls are the prettiest”
Posvećen je ženi koja neopterećeno uživa u svakom danu i sitnicama koje uljepšavaju svakodnevicu. Ujedno je nježan, razigran, veseo i romantičan, a svaki komad nakita ima svoju priču.

Kako je počela Borboleta priča?

Borboleta brend je među prvima u Hrvatskoj predstavio ručno izrađen nakit od konca, po kojemu je i danas prepoznatljiv.

No, svoju kreativnost i maštovitost su pokazali kroz veliki asortiman rukotvorina koje su upotpunjene prvijescima s motivima srca, anđela, leptira, zvijezde, djeteline i simbola vječnosti. Jednostavnost dizajna i diskretni privjesci se uklapaju u svaku odjevnu kombinaciju i stil te lako stiliziraju uz ostali nakit iz vaše kutijice. 

Svaku Borboleta narukvicu prati 'quote tag' - pomno odabran citat po izboru kupca iz svijeta filma, muzike i umjetnosti, a osim končanog nakita u ponudu su uvršteni i elegantni komadi izrađeni od srebra, zlata, brilijanata, pleksija i poludragog kamenja, 

Kako je počela Borboletina priča u Sarajevu? 

„Kada kao i svaka žena volite lijep, kvalitetan i neobičan nakit, a po isti morate ići u drugu državu, upravo vam ne treba puno da dođete na ideju da taj nakit na neki način donesete u svoj grad i u BiH. Kao pravi zaljubljenik u isti, najbolji način je bio otvoriti prodajno mjesto te time usrećiti prvo sebe, a i sve ostale dame koje ga preferiraju i rado biraju u svojim odjevnim kombinacijama. S ponosom možemo reći da od 18.05.2019., sve miljenice, modernog lijepog i prije svega kvalitetnog nakita napokon imaju priliku kupiti ga i u Sarajevu. Prvi prodajni box otvoren je u Sarajevu City Centru, a svakako da Borboletina priča u BiH tu ne prestaje, već svoju mrežu će sigurno širiti i na ostale bosanskohercegovačke gradove.“ – otkrila nam je Emina Milišić, koja je zajedno s mužem i otvorila prvi Borboleta dućan u Sarajevu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borboleta in Sarajevo 🦋💙 at Sarajevo City Center @borboleta__bih #borboleta_joaillerie

A post shared by Borboleta Joaillerie (@borboleta_joaillerie) on

Borboleta nakit nose i brojne poznate dame poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Elene Perminove i Paris Hilton, a vjerujemo da će Borboleta nakit uskoro krasiti i kutijice za nakit brojnih bh.dama.S Borboleta nakitom započet ćete jedno prekrasno prijateljstvo koje nikada neće prestati, a da vam to i pokažemo…

BONJOUR.ba i BORBOLETA VAS DARUJU S DVIJE NARUKVICE S MOTIVOM LEPTIRA

Titulu bestsellera u svim Borboleta dućanima nosi upravo ova narukvica s motivom leptira, koja je uz konac u jarkim i neon tonovima idealna za ljeto i koju već sutra na BONJOUR.Facebook stranici možeš osvojiti za sebe i svoju #bff, kada ćemo i objaviti sve detalje ove nagradne igre. Bit će prekrasan podsjetnik na vaše prijateljstvo i uspomena koju ćete zauvijek nositi sa sobom. Zato, ne zaboravite već sada pozvati svoje prijateljice da nam se pridruže sutra u 11:00h na BONJOUR.Facebook stranici. 

MODNI DODACI , 24.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Borboleta

Podijeli:

Posljednje objavljeno