Želite neobične cipele? Dođite u STAV by Metaphysika! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite neobične cipele? Dođite u STAV by Metaphysika!

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
2.9.2011.

Sarajevo kao destinacija za neobičan shopping   Irregular Choice („neobičan izbor”) je poznati britanski brand obuće koji u vremenu i svijetu konformizma održava kreativnost i individualnost, predstavlja svježinu i zabavu koja je podržana maštom i originalnošću. Prepoznale su to i poznate osobe poput Whoopi Goldberg, Sienna Miller, Fergie iz Black Eyed Peas, Gwen Stefani, Katy Perry, Agyness Deyn, Paloma Faith, Mena Suvari, Paris i Nicky Hilton te mnoge druge koje redovno nose Irregular Choice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sjedište Irregular Choice iz Birminghama u Engleskoj je dodijelilo sarajevskoj trgovini, STAV by Metaphysika, prestižan status „Jedna od deset njihovih omiljenih trgovina u Europi” u kojoj su se od 29.8. u prodaji pojavili originalni i kvalitetni, ali iznad svega odvažni i ekscentrični modeli ženske obuće za dolazeću sezonu. Osim sezonske ponude, njihova ponuda će se proširiti sa Irregular Choice nakitom, torbama i ponekim atraktivnim modelom muške obuće što će predstavljati limitiranu kolekciju koja će biti u prodaji u ovih 10 trgovina u Europi.


Zanimljivosti o Irregular Choice:
Dan Sullivan, Irregular Choice dizajner i vlasnik branda dizajnira 400 stilova obuće po sezoni odnosno 800 modela godišnje, a svaki stil je unikatan i drugačiji na svoj način!

Irregular Choice je vodeći brend u modnoj industriji unikatne obuće – njihov dizajn je bezvremenski, čiji modeli ne zastarijevaju iz sezone u sezonu, nego dobivaju dodatnu vrijednost kao rijetki primjerci Irregular Choice cipelica i plijene pažnju strastvenih kolekcionarki ove obuće.

PreviousNext


modamo.info
foto: Irregular Choice

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno