Elegantne kožne torbe u high street potpisu

HIGH STREET
12.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasična torba osnova je dobrog stila. Ona je elegantna, izrađena od kvalitetnih materijala i jednostavnog je dizajna, koji će biti jednako šarmantan i popularan danas, ali i za par godina. 

Kožne torbe su zahvaljujući čvrstom materijalu od kojeg su izrađene nosive sezonama (uz pravilnu njegu čak i desetljeće), a ako je uz to četvrtastog oblika ili u formi cekera, postaje damska torba koja će uvijek imati moderan touch.

Zaljubljenice u modu smatraju je i odličnom investicijom, budući da je kožna torba vječan komad, za razliku od torbi izrađenih od umjetnih materijala koje ćete kupiti po nešto pristupačnijim cijenama i nakon jedne ili dvije sezone morati zbog istrošenosti izbaciti iz ormara.
Pri kupovini kožnih torbi, investirajte u modele u nude tonovima koji će u vama buditi kreativnost iz sezone u sezonu i odlično se uklapati u razne stilske priče. Naravno, možete birati i modele u drugim nijansama - važno je da predstavljaju vaš karakter i odgovaraju vašem stilu. 

Ovo su neki od najatraktivnijih modela kožnih torbi iz aktualnih high street kolekcija - od boho modela s resama do klasičnih crossbody torbi, vjerujemo da ćete brzo naći kandidata baš po vašem ukusu.

ZARA

ZARA


ZARA


ZARA


ZARA


Massimo Dutti

Massimo Dutti


Massimo Dutti 


Massimo Dutti 


Massimo Dutti 


Massimo Dutti 


Massimo Dutti
 
 

HIGH STREET , 12.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com, zara.com, massimoduti.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno