S Edom i Snježanom razgovarali smo o omiljenim vježbama za oblikovanje tijela, zdravoj ishrani i odjeći za trening - Bon...

S Edom i Snježanom razgovarali smo o omiljenim vježbama za oblikovanje tijela, zdravoj ishrani i odjeći za trening

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
17.9.2021.

Deveti mjesec za mnoge od nas znači početak jednog novog poglavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon putovanja, druženja uz zvuk valova u pozadini i uživanje u svemu onome što nosi ljeto, vrijeme je za povratak u grad i malim ritualima koji hrane tijelo i um. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada, posebno pažnju usmjeravamo na jačanje imuniteta, ali i na povratak tjelovježbi.
Bez obzira preferirate li jogu ili intenzivne HIIT treninge, osjećaj ponosa, relaksacije i sreće koja se javlja nakon završenog sata, čini da se iznova zaljubimo u pokret. 

Snježana, osnivačica Instagram profila @sugar_free_daily kao i Eda, osnivačica Instagram profila @ohmyglam redovito sa svojim pratiteljima razgovaraju o 
ljepoti življenja, uravnoteženoj prehrani, samopouzdanju, ljepoti, modi, ali i kako ostati motiviran za vježbu.
Poruka je, zapravo jednostavna, a to je da su želja i posvećenost ključ svakog uspjeha.

Kada smo Snježanu pitali da nam otkrije što joj pripomaže da kroz tjedan jede zdrave, ukusne i hranjive obroke, komentirala je:
„Moram priznati da obroke ne planiram, ne pripremam unaprijed, ne brojim kalorije i slično. Uvijek gledam da u kuhinji imam zdrave, raznovrsne i hranjive namirnice koje se lako i brzo pripremaju. Ukoliko sam van stana i u žurbi odlučit ću se za neku voćkicu, orašaste plodove ili nešto slično, što danas možemo naći u svakom marketu.

Gledam da imam više manjih obroka u toku dana i da pijem dovoljno tečnosti. I zaista se najljepše osjećam i najbolje izgledam kad redovno treniram, dovoljno spavam i zdravo se hranim, sve je u balansu.“

Eda nerijetko s pratiteljima otkriva dijeliće svoje workout rutine, a na naš upit koji je njen omiljeni trening nadodaje:
„Prije skoro 6 godina sam se zaljubila u tegove, od tada mi je omiljeni težinski trening i općenito pomjeranje svojih granica, iznenadili biste se šta sve naše tijelo može.“

S obzirom na to da je na treningu itekako važno da biramo odjeću koja će podržati žene tijekom sportskih aktivnosti, odgovor su mnoge dame pronašle upravo u novoj adidas kolekciji.
Dovoljno odvažna i snažna da prati tempo žena od trenutka kada izađu na ulice do treninga, jamči udobnost, ali i sofisticirani izgled.
Prilagođava se tijelu u pokretu, a njeni moderni krojevi čine je prilagodljivom svakodnevnim aktivnostima. 

„Bitna su mi dva aspekta, prije svega udobnost, jer zaista ne mogu odraditi kvalitetan trening u neudobnoj odjeći ali također, bitan mi je i sam izgled te odjeće, jednostavno volim lijep komplet za trening, ljepše se osjećam i vjerujte mi kada vam kažem da mi je onda i trening bolji.“ – nadodaje Eda na naš upit čime se vodi pri izboru odjeće za trening.


Novu adidas kolekciju koja je ukrala simpatije i bh. Instagram cura možete pronaći na policama Sport Vision prodavnica, kao i online
Sretan vam povratak na trening!

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci