Dženadove fotografije bh. gradova su se našle na Nutella teglicama i dostupne su u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Dženadove fotografije bh. gradova su se našle na Nutella teglicama i dostupne su u BiH

Tekst:

Emina Smaka

GOURMET
28.6.2022.

Oduševila nas je još jedna domaća priča koja je poprimila svjetske razmjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o suradnji bh. fotografa Dženada Džine i omiljenog nam brenda slatke mazalice – Nutelle. Naime, Dženad je fotograf iz Jablanice koji uživa u istraživanju bh. gradova te inspiraciju pronalazi u neiscrpnim prirodnim ljepotama ove države. Dženad na sebi svojstven način predstavlja svoje radove na društvenim mrežama gdje okuplja ljubitelje njegovog rada kojima otkriva neka nova mjesta u BiH koja vrijedi posjetiti. 

 

Foto: Dženad Džino Photography To su prepoznali i iz brenda Nutella, te su se javili Dženadu za jednu posebnu suradnju. Kako nam je rekao, komunikacija i dogovori traju već godinu dana, birali su između više od 50 fotografija te su prve fotografije iz dućana samo preview jedne velike kampanje pod nazivom: ,, Ja volim Bosnu i Hercegovinu.“ Na teglicama ćete pronaći mnoge gradove iz BiH kao što su: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Višegrad, Travnik i mnoga druga prekrasna mjesta iz BiH. Za Dženada je ovo jedan korak više na ljestvici zadatka koji je postavio sam sebi, a to je promovisanje prirodnih i kulturnih spomenika BiH. 

 

Foto: Dženad Džino Photography

 

Jedva čekamo da ih skupimo sve! 

 

Foto: Dženad Džino Photography

* * * 
Naslovna fotografija: @ildalihicisovic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno