Klasična bijela košulja u 10 chic poslovnih kombinacija koje želimo kopirati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Klasična bijela košulja u 10 chic poslovnih kombinacija koje želimo kopirati

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
24.1.2022.

Iako iz sezone u sezonu rado isprobamo i nove trendove koji unose dinamičnost u ormar, s jednakom dozom entuzijazma vraćamo se artiklima koji već godinama osiguravaju efektan izgled. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o basic artiklima koji donose neodoljiv spoj nenametljivih tonova i efikasnih krojeva. Među njima važnu ulogu ima upravo klasična bijela košulja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sklona je modnoj igri, a savršeno krojena, postaje najbolja investicija u ormaru.

Savršena poslovna uniforma satkana je upravo oko bijele košulje. Možete birati modele koji imaju trendi pomak poput čipke, veza ili volana, ali i klasične modele koji će uz crveni ruž i elegantne hlače savršeno oslikavati pariški chic. 
U danima iza nas, trendsetterice su preko nje odijevale džempere bez rukava, stilizirale ih ispod pletiva oversized kroja, ali i kombinirale uz suknje s printom, kao i hlače animal print. 
Da je košulja savršen neutralizator svake modne priče, pokazuju i kombinacije koje sadrže kožne artikle i statement cipele.
U nastavku smo izdvojili nekoliko prijedloga kako ovaj artikl nositi u poslovnim outfitima i učiniti ga dijelom chic modne priče. 


Foto: @zinafashionvibe

Foto: @darjabarannik
Foto: @darjabarannik

Foto: @vikyandthekid


***
Tekst: BONJOUR.ba
Naslovna fotografija: @fakerstrom

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno