Savršeno nesavršeni spoj: S čime Dua Lipa kombinira sladoled? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Savršeno nesavršeni spoj: S čime Dua Lipa kombinira sladoled?

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
28.1.2024.

Dua Lipa, djevojka koja je postala pop senzacija ovih je dana trending na društvenim mrežama, ali ovaj put ne zbog glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Glazbenica je izazvala jednu malu, slatku kontroverzu. Kada kažemo slatku, mislimo to doslovno. Naime, riječ je o neobičnom načinu na koji jede klasični sladoled od vanilije. U jednom od intervjua koji je radila, govori kako smatra da sladoled od čokolade i nije baš tako dobar.

 Dua Lipa radije bira klasični okus vanilije koji začini s malo maslinovog ulja, a ta dva kontrastna okusa zaokruži s prstohvatom krupne morske soli – kombinacija koja se, začuđujuće, pretvara u skladnu harmoniju okusa.


Foto: @testkitchenNjena izjava je „zaludila“ TikTok svijet pa su mnogi odlučili testirati ovu odvažnu kombinaciju. Rezultat? Pa, recimo da su mišljenja podijeljena. Ipak, priznajemo da nam je ova nesvakidašnja kombinacija privukla pažnju i da nećemo odoljeti da ju i sami ne testiramo. Hoćete li i sami probati ovaj intrigantni spoj ili se radije držite provjerenih okusa?


Sladoled od vanilije s maslinovim uljem - kombinacija koja je zavladala TikTok svijetom

 

@naraazizasmith elite combination!! #snacks#latenightsnack#treat#dessert#vanillaicecream#icecream#fypシ♬ original sound - Nara Smith

* * *
Naslovna fotografija: @dualipa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno