Donosimo djelić atmosfere s prve večeri MSF-a u čarobnoj industrijskoj zoni u Mostaru

EVENT
28.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmo izdanje Mostar Summer Festa otvoreno je sinoć u industrijskoj zoni grada Mostara. Festivalska vrata su bila otvorena za sve posjetitelje već od 18h, kako bi osjetili dašak pozitivne energije i odličnog festivalskog duha u različitim CHILL – OUT cornerima i bili spremni za nastupe svojih omiljenih izvođača.
Kao što je i najavljeno, u chill-outu je apsolutni hit među posjetiteljima bio 'BAGJUMP' te face painting. 


Publika je od 19h sve više ispunjavala prostor pred glavnom pozornicom MSF-a, a dolazak Smoke Mardeljana je popraćen odličnom energijom koja je dočekala i ostale izvođače. Nakon sat vremena opasnih rima, na stageu su se pridružile kolege iz Elementala, s kojima je publika plesala i pjevala uz hitove Goli i bosi, Malena, Male stvari, Prokleta ljubav. Paralelno s početkom nastupa Elementala, beatovi elektronske glazbe su dopirali s e-MOtion stagea. DJ kojeg su već najavili kao najmlađeg ovogodišnjeg izvođača, Pajs, opravdano je otvorio stage koji je do sitnih jutarnjih sati žario i palio, jer su Yakka, Ilija Rudman i LAG dodatno podigli tu urbanu, undergroundsku, plesnu atmosferu koju i vežemo za e-MOtion stage. Stage je zaključio Worda koji je svojim setovima MSF publici dao savršen kraj, ali i uvod za nastavak zabave i iduća dva dana festivala. 


Gustafi su plesnu atmosferu na main stageu doveli do vrhunca, a publika osim što je gotovo dva sata bez prestanka skakala i plesala, samoinicijativno je vodila vlakić kroz čarobnu industrijsku zonu i atmosferu toliko ugrijala da je bila približna pravim mostarskim vrućinama. Uslijedio je nastup Brkova. Punk rock wellness ekstaza ovog benda je bila apsolutno genijalna, a vjerni fanovi su i nakon dva sata svirke, bili raspoloženi za dodatne setove. Prvi dan Mostar Summer Festa je dokazao da je pred nama fenomenalan vikend, obzirom da Mostar Summer Festival traje sve do nedjelje.


Danas se festivalska vrata otvaraju već od 18 h, nastupom Nervnog Sloma, a iza čega slijedi Pearl Jam Tribute, Laka, Hladno Pivo, Krešo Benglaka, dok party na e-Motion stageu vode Maroje, Andrej Jelic b2b Igor HDP , Lawrance Klein, Insolate i TKNO. Točne satnice nastupa možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici www.mostarsummerfest.com, a ulaznice vas čekaju po cijeni od 20 KM na ulazu u Festival. Vidimo se i FEEL YR V:BE!

EVENT , 28.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

BONK studio

Podijeli:

Posljednje objavljeno