Domaći brend Prirodna kozmetika Gloria sutra u Mostaru poklanja antivirusni sprej za dezinfekciju ruku - Bonjour.ba - bh...

Domaći brend Prirodna kozmetika Gloria sutra u Mostaru poklanja antivirusni sprej za dezinfekciju ruku

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
20.3.2020.

Prirodna kozmetika Gloria je domaći brend za kojeg možemo reći da je jedan od lidera na domaćem tržištu kad je u pitanju proizvodnja certificiranih kozmetičkih preparata kreiranih od isključivo prirodnih, čistih, sigurnih i ljekovitih sirovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada su se usmjerili ka proizvodnji jednog sasvim drugog proizvoda, istovremeno pokazujući solidarnost sa svim sugrađanima u vrijeme globalne pandemije i #OstaniKući.

Na službenoj Facebook stranici domaćeg brenda Prirodne kozmetike Gloria, danas je objavljeno:
„Biti oprezan i obazriv za svoje zdravlje je nešto što sve nas, bez obzira na granice, najviše preokupira u ovom trenutku. Kao mali znak podrške za one kojima je ista najpotrebnija, od naših postojećih sirovina kreirali smo antivirusni sprej za dezinfekciju ruku, kao donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Klinici za dječje bolesti.
Svjesni činjenice da veliki broj naših sugrađana nema pristup sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo u subotu, 21.03.2020.godine od 11:00 do 14:00 sati, ispred Ljekarne "Alpha plus" Mostar (kralja Zvonimira 16) podijeliti dodatnih 200 komada spreja za dezinfekciju ruku.


Sukladno svojoj dugogodišnjoj predanosti njezi i zaštiti zdravlja tijela, sugrađane pozivaju na oprez i napominju da je dozvoljeno preuzimanje jednog spreja po osobi te je potrebno zadržati sigurnu distancu od 1,5 metar prilikom stajanja u redu za preuzimanje.

Povezani članci

Najpopularniji članci