Donosimo fotografije predstavljanja domaćeg brenda My Lovely Bag na Milan Fashion Weeku

MODA
29.9.2020.

Domaći brend My Lovely Bag nakon devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, svoj rad je predstavio na ovogodišnjem Milan Fashion Weeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prelijepoj palači Visconti, koja odiše poviješću i umjetnošću, predstavljena je jesenska kolekcija brenda, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljena kolekcija krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna i decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika i onih upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa na njima.

Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada za trud i rad ovog brenda koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće ljubiteljice modnih dodataka.

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja brenda organizatorima MFW, na adresu My Lovely Bag, početkom ljeta, stigla pozivnica iz Milana za ovaj važan modni događaj.

Podsjetimo, My Lovely Bag se, uz svoj jedinstven dizajn, istaknuo na tržištu i kao brend specijaliziran za ručnu izradu torbica čiji su svi metalni dodaci i ukrasi unikatni i rađeni prema njihovim nacrtima.

Ponosno poručuju iz brenda My Lovely Bag: "Kada nosite My Lovely Bag, nosite jedinstven komad koji je izrađen sa puno ljubavi i koji je posljednjih dana, oduševio svjetsku modnu prijestolnicu."

MODA , 29.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

My Lovely Bag

Podijeli:

Posljednje objavljeno