Zavirili smo u nešto drugačije uređen Jelenin dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirili smo u nešto drugačije uređen Jelenin dom

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
20.3.2023.

Ukoliko vam je trebao znak da u svoj dom uvrstite dekorativne predmete tamnih nijansi, tačnije one u crnoj boji, onda je interijer ovog doma znak koji ste čekali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kroz naš #DoYouBonjour pomno pratimo objave koje dijelite s nama. Pored modnih izdanja, najčešće su tu stvarni interijeri vaših domova. Jedan od takvih nam je zapao za oko zbog neobičnog odabira boja u uređenju. 

 Naime, Jelena je djevojka iz Srbije koja trenutno živi u Njemačkoj, a na svom profilu @ourhomme_inspirations svakodnevno dijeli savjete i ideje za uređenje doma. Iako smo se oduševili šarmantnim kutkom u kuhinji, najčešće uređen vazom punom tulipana, kroz pregled ovog profila otkrili smo da je Jelenina omiljena boja za uređenje crna. 


 


 

Složit ćete se da nije baš najjednostavnija boja za stilizirati u prostorijama u kojim živimo, no čini se da to Jeleni polazi od ruke. Od crnih komada namještaja, poput komoda, stolova i stolica, do dekorativnih detalja pa i kuhinjskih pomagala, Jelena uspijeva kreirati udoban i topao dom. Vaze s cvijećem se stalno prisutan detalj u njenom uređenju, koji na jednostavan način daje ljupkost prostoru. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @ourhomme_inspirations 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno