Chiara Ferragni snimila je dokumentarac 'Unposted, a ovo su razlozi zašto ga jedva čekamo pogledati

MODNE VIJESTI
7.8.2019.

Chiara Ferragni već je nekoliko godina na listi najuspješnijih modnih influencerica na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena priča započela je blogom The Blonde Salad prije deset godina, a svoj utjecaj iskoristila je za gradnju multimilijunskog brenda.
Naime, danas Chiara ima vlastitu liniju obuće, modnu kolekciju i dućane diljem svijeta, a uz to, redovito surađuje s dizajnerima i beauty kućama na capsule kolekcijama, posjećuje tjedne mode i krasi naslovnice magazina. Njeno vjenčanje održano prošle godine u svibnju, bilo je unosno jednako kao i kraljevsko, a na društvenim mrežama pratio se svaki detalj ceremonije.

Mudro bira svaku suradnju i korak te se trudi kroz postove prenijeti dio svoje svakodnevice i sve avanture s kojima se susreće, pazeći da se njen profil ne pretvori u katalog sponzoriranih postova.

OD PAMETNIH TELEFONA DO VELIKIH EKRANA

Kako je i najavila još prošle godine, Chiara je snimila dokumentarac koji prati njenu karijeru od početka i osnutka bloga pa sve do današnje titule poslovne žene i Instagram influencerice. Dokumentarac naziva “Chiara Ferragni — Unposted” režirala je Elisa Amoruso, a kako su dame otkrile, film će prikazati Chiaru baš onakvu kakva je, bez filtera.
Sa snimanjem je započeto još tijekom njenog vjenčanja u Siciliji, a za cilj ima prikazati sve prednosti njenog posla, ali i poteškoće s kojima se Chiara nosila kao majka, supruga i poslovna žena. Naime, u doba kada mnogi još uvijek nisu svjesni koliko su Internet, ali i društvene mreže promijenile način komunikacije, prodaje i marketinga, Chiara kroz svoj primjer želi pokazati što je njoj pomoglo da svoju strast pretvori u uspješan posao. Dokumentarac prati i intervjue s modnim dizajnerima, ali i sveučilišnim profesorima i novinarima.
Želimo pokazati kako novi svijet izgleda.“ – komentirala je Elisa u intervjuu za Hollywood Reporter.

Chiara Ferragni  i Elisa Amoruso


U ovom filmu, bit će nešto za svakoga. Od mojih pratitelja koji žele znati više o mom životu do mojih hejtera koji ne razumiju moj posao do onih koji su zainteresirani kako su Internet i socijalne mreže revolucionirali svijet mode i komunikacije.“ – nadodala je Chiara.


Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, 4.9., a najavljeno je prikazivanje filma i u Milanu tijekom tjedna mode. Vjerujemo da će dobiti veliku pozornost. I mi jedva čekamo pogledati ovaj dokumentarac.

MODNE VIJESTI , 7.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno