7 dodataka za dom u koje vrijedi investirati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 dodataka za dom u koje vrijedi investirati

Tekst:

Marija Perić

DIZAJN SAVJETI
8.11.2022.

Kad smo u procesu opremanja doma često razmišljamo o budžetu i o tome što se uklapa u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Trudimo se investirati optimalno, tako da imamo sve što nam je potrebno, ali i da svi ti dodaci budu izdržljivi i savršeno oslikavaju stil koji volimo. Naravno, u domu određene stvari su važnije od ostalih, pa smo tako kreirali listu dodataka u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi, ili čak kupaonici, koji će biti vrijedni svakog novčića.

Nakon što smo vam otkrili uz koje promjene ćete učiniti svoj dom luksuznijim, sad otkrivamo na kojim dodacima u svom domu ne trebate štedjeti. Više otkrijte u nastavku.

 

Posteljina
 

Vaša spavaća soba izgledat će wow uz jako dobru posteljinu. Neprocjenjivi osjećaj koji ćete imati svaku večer kad se ušuškate u kvalitetnu posteljinu pokazat će vam da je ulaganje u ovaj dodatak savršen da sebe razmazite i pretvorite sobu u posebnu oazu.

 Kauč
 

Ako će ijedan komad namještaja u vašem domu biti korišten najviše, to će svakako biti kauč. Ulaganjem u dobar kauč bit ćete sigurni da će izdržati test vremena, izgledati dobro i nakon nekog vremena, ali i biti u stilu tijekom nekoliko godina.

 Madrac
 

Udobnost je jako važna, kao i dobar san. Za to će se najbolje pobrinuti madrac koji trebate ozbiljno shvatiti tijekom kupnje. Testirajte razne debljine madraca i potražite onaj radi kojeg ćete rado, odmorni, iskočiti iz kreveta svaki dan.

 Ručnici
 

Razmaziti se možete i uz tople, kvalitetne ručnike koji će i nakon mnoštva pranja biti jednako mekani i postojani kao u onom trenutku kad ste ih kupili.

 Uredska stolica
 

Udobnost i ergonomski dizajn ispravne uredske stolice jako su važni dugoročno za vaše zdravlje kralježnice. Ako provodite puno vremena sjedeći, najbolja investicija bit će svakako jako dobro uredska stolica.

 Osvjetljenje
 

Dobro toplo osvjetljenje koje savršeno obasjava svaki kutak kuće može biti itekako odgovorno za stvaranje posebnog ugođaja u domu. Od lijepih lampi pa sve do visećih lustera, osvjetljenje je nešto što će biti u vašem domu uvijek, zato se pobrinite da funkcionira i izgleda dobro.

 Tepih
 

Nekad je tepih žarišna točka svih zbivanja, posebice u dnevnom boravku. Upravo zato je važno da je rađen od kvalitetnih materijala koji će savršeno kompletirati dizajn vašeg interijera, ali i zadržati svoju kvalitetu tijekom niza godina.

 

***
Naslovna fotografija: @sansnovazuhause 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno