dmLIVE: Online shopping u novom stilu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

dmLIVE: Online shopping u novom stilu

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
18.1.2024.

Vodeći drogerijski lanac u BiH, dm, godinu je započeo novom uslugom online kupovine dmLIVE, koja je predstavljena na tradicionalnom godišnjem druženju s predstavnicima medijskih kuća održanom u Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Usluga dmLIVE stiže nakon uspješne implementacije dm active beauty programa lojalnosti i 'Moj dm' aplikacije.
dmLIVE je nova pogodnost u sklopu 'Moj dm' aplikacije i namijenjena je svima koji se žele informisati o svojim omiljenim proizvodima u opuštenoj live shopping emisiji, ali i sami oblikovati sadržaj svojim pitanjima i komentarima.

dmLIVE bit će emitovan svake druge srijede u 18:30 sati, a brojni stručnjaci i zanimljivi gosti će predstaviti proizvode raznih brendova, davati savjete, informacije o proizvodima i pogodnosti koje će kupovini dati poseban doživljaj. Za vrijeme emitovanja bit će dostupni ekskluzivni kuponi, koji se mogu iskoristiti sedam dana od dana emitovanja emisije.
„Uvođenjem dmLIVE načina kupovine, koji podrazumijeva shopping emisiju, live chat, kao i brojne pogodnosti, otvaramo vrata interaktivne online kupovine. Ova inovativna platforma omogućava našim kupcima da se direktno povežu sa stručnjacima, postavljaju pitanja i dijele svoje želje i potrebe u realnom vremenu. Vjerujemo da će ova forma komunikacije unaprijediti naše već izuzetno visoke standarde korisničke podrške”, kazala je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dmBiH.
Prisutni su putem svojih mobilnih telefona mogli pratiti emisiju, postavljati pitanja, ostavljati komentare. Gošća prve emisije bila je Asja Sirbubalo, magistrica farmacije i nutricionizma koja je sa moderatoricom Naidom Sofović razgovarala na temu „Kulinarski favoriti za dobro zdravlje“.
dmLIVE je moguće pratiti samo putem ‘Moj dm’ aplikacije uz kreiran ‘Moj dm’ račun, a svi koji su gledali prvu emisiju dobili su kupon 30x više bodova kupovinom proizvoda brenda dmBio, kao i 1+1 gratis dmBio čaj za dobro veče. Naredna emisija će biti emitovana 31. januara, u 18:30 sati, na temu UVIJEKPOVOLJNO pomagači u svakodnevnici.


* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno