Dječja rođendanska zabava u kojoj će odrasli uživati jednako kao i djeca - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dječja rođendanska zabava u kojoj će odrasli uživati jednako kao i djeca

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
7.9.2016.

Sara Sugarman, osnivačica web shopa za prodaju stvari za dom, Lulu&Georgia, nedavno je pripremila savršeno isplaniranu vrtnu rođendansku zabavu koja spaja talijanski šarm sa ukusnim slasticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Sigurno da želite da se djeca zabavljaju, ali važno je da su i odrasli pravilno zbrinuti.“- komentirala je Vivian kako bi dočarala inspiraciju za uređenje zabave. Njena kćerka Vivian, nedavno je proslavila svoj prvi rođendan, a sama zabava je bila inspirirana njenim imenom. Viva la Vivi bila je tema druženja koje je uključivalo štand sa sladoledom, bend uživo, mini pizzu i brojne slastice, a cijeli vrt je bio obojan u nijanse poput plave, bijele i žute. Prvi rođendan preslatke djevojčice koja je bila odjevena u haljinu sa citrusima zaokružen je i tortom koja je personalizirana sa par cvjetova i natpisom Viva la Vivi. Cvijeće kao sofisticiran i upečatljiv detalj smjestio se i na kolica sa sladoledom, stolove za jelo u vrtu te švedski stol.
Roditelji i djeca su se sjajno zabavili tijekom druženja s Vivan, a na odlasku sa zabave, roditelji su dobili i prigodan poklon, maslinovo ulje.


djecja zabava04

djecja zabava03

djecja zabava05

djecja zabava06

djecja zabava07

djecja zabava08

djecja zabava09

djecja zabava10

Foto: mydomaine.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno