Dizajn bh.branda na crvenom tepihu Oscara - Rebecca King Crews izgleda profinjeno u Kaftan Studio kreaciji

EVENT
25.2.2019.
Svečana ceremonija dodjele nagrada američke filmske akademije, Oscari, svake godine iznova mnoge od nas drži budnima do kasno u noć, kako bismo napokon dobili odgovore na nagađanja o dobitnicima zlatnih kipića, ali i kako bismo se po tko zna koji put zaljubili u svečane kreacije koje biraju dame za crveni tepih.

Glamur i sjaj koji se veže uz najpoznatiji crveni tepih, razlog je zašto je upravo on jedan od najvažnijih događaja za promociju modnim dizajnerima. S obzirom na to da dodjela Oscara nosi veliku medijsku pozornost, uvijek je pravi izazov za modne dizajnere odjenuti poznate glumice i zadovoljiti modnu kritiku.
Zbog toga nas je jutros itekako razveselila vijest da se dizajn dvije sestre, Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović našao na crvenom tepihu 91.dodjele Oscara. Ove dvije dame koje se kriju iza branda Kaftan studio, već su poslale sjajnu sliku o bh.dizajnu kroz svoje ambasadorice, među kojima je i princeza Deena.

Poznati američki glumac Terry Crews je na dodjelu došao u pratnji supruge, Rebecce King Crews, koja je za ovu priliku izabrala elegantnu bijelu statement haljinu Kaftan studia. Riječ je o prepoznatljivoj kreaciji bh.branda s ovratnikom koja je već ukrala simpatije modne publike. Cijeli look dodatno je naglasila visećim naušnicama te ružičastom frizurom koja je sjajan kontrast sofisticiranoj kreaciji.

3b072d97877f00478b8a84ac243d248fa3bae0ba558384ad0c9bfce7ef5249e5-2048x2048

Kaftan studio dizajn se tako našao u društvu velikih modnih kuća, potvrdivši još jedanput da vrijedan rad i znanje uvijek rezultiraju uspjehom te da kvalitetan dizajn uistinu ne poznaje granice. Ovaj odabir Rebecce King Crews samo je još jedna potvrda da imamo odlične dizajnere koji su još jedanput na poseban način promovirali bh.dizajn pred modnim znalcima.

 

Foto: oscars.go.com, Kaftan Studio Facebook page

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: