TEKST: Bonjour.ba/PR
DATUM OBJAVE: 20.10.2016.
Zadnje zrake ljetnog sunca smo ispratili s osmjehom i poželjeli dobrodošlicu jeseni i svim njenim čarima. Jesensko voće i povrće nam uistinu daje široku paletu za spremanje raznih slastica, a jedna od nama omiljenih je zasigurno i kremasta, okrepljujuća juha od tikve.
Kako bi uvijek bili sigurni da će vaši kulinarski angažmani završiti uspješno, za pripremu krem juha budite sigurni da ste odabrali najkremastije vrhnje za kuhanje, a Meggle vrhnje za kuhanje koje je proizvedeno od mlijeka s domaćih, bh.farmi se može pohvaliti najgušćom teksturom koja će svaku juhu i svaki umak dovesti do savršenstva. Na vama je samo da nasjeckate namirnice i korak po korak slijedite naš recept za jesensku Meggle krem juhu.








MEGGLE & BONJOUR te daruju sjajnim
kuhinjskim poklon paketom:
Osvoji pregaču, kuhaču, dasku i pet pakiranja
Meggle vrhnja za kuhanje!
Da biste se i sami okušali u pripremi jesenske Meggle juhe od tikve, najkreativniju osobu među našim čitateljima nagrađujemo s pet pakiranja najkremastijeg Meggle vrhnja za kuhanje kojeg na adresu dobitnice dostavljamo uz pregaču, kuharu i dasku za rezanje.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, dovoljno je da napravite fotografiju svog jela spravljenog s Meggle proizvodima i postavite ju na svoj Instagram. Uz to dodajte i hastagove #megglebih, #gastroizazov te tagirajte Meggle BiH i BONJOUR profil kako bismo pronašli vašu fotografiju i onu najkreativniju darujemo nagradama. Igramo se do 15.11.2016. u 12:00h kada na BONJOUR.ba Instagramu objavimo ime dobitnika. Sretno!
TEKST: Adelisa Mašić
Vaniline kiflice su jedan od onih kolačića koji automatski unesu praznični ugođaj u kuću.
Mekane su, mirisne i nježne, a baš zbog te jednostavnosti želimo da i izgledaju uredno i jednako. A to, realno, nije uvijek lako postići.
Ove godine internet je ponudio rješenje koje je toliko jednostavno da odmah postane 'zašto ovo ranije nisam probala?' momenat.
Trik koji sve mijenja:
Umjesto da svaku kiflicu oblikuješ ručno, tijesto uvaljaj u dugi valjak i sjeci ga rubom šoljice ili čaše. Tako dobiješ jednake komadiće koji se ravnomjerno peku i izgledaju kao da su izašli iz profesionalnog kalupa.
Foto: @blueberry_and_basil
A sada slijedi i klasični, provjereni recept koji daje baš one mekane, mirisne kiflice kakve očekujemo u decembru.
Sastojci:

Foto: @lottastichler
Priprema:
Uz ovaj mali trik i provjereni recept, vaniline kiflice postaju nezaobilazan dio decembarskih kuhinja. Jednostavne su, uredne i mirisne baš onako kako volimo, a priprema donosi onaj prepoznatljivi osjećaj praznične topline koji se dijeli s najdražima.
Foto: @blueberry_and_basil
Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled u backstage priče!