Lista želja za one koji vole high fashion: Dior tene kojima je izazov odoljeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Lista želja za one koji vole high fashion: Dior tene kojima je izazov odoljeti

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
9.6.2024.

High end brendovi ili luksuzni brendovi su potpuna viša razina od high street brendova o kojima često govorimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na listi najpopularnijih high end brendova pronaći ćete Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Hermès, Pradu, ali i naš današnji brend u fokusu – Dior

Dior dizajn se sastoji od luksuznih materijala, prekrasnih vezenih detalja, ali i neprikosnovenog krojenja. Dior estetiku najčešće povezujemo s profinjenom, sofisticiranom i pomalo romantičnom. Ukoliko niste mislili da je moguće, upravo tako ćete opisati i njihov najnoviji dizajn tena. 

 Dior Chrono tene 

Ove tene su predstavljene kao dio Dior Fall 2024 linije, koju je osmislila fantastična Maria Grazia Chiuri, koja je umjetnička direktorica ženske Dior linije još od 2016. Dior Chrono tene spajaju kodove kuće Dior sa onima svijeta trčanja. 

 Obećavajući udobnost i smjelost, ove tenisice karakteriše ultra lagani, fleksibilni đon i odlučan volumen. Kao omaž naslijeđu osnivača modne kuće, ovi modeli su ukrašeni inicijalima "CD" na svakoj strani tene i zvjezdicom na jeziku. Gledate u novi iconic komad kuće Dior. 

 Dior Chrono tene su definitivno postale predmet požude za sve ljubitelje high fashiona. Njihov savršeno izbalansiran dizajn spaja eleganciju i sportski duh na način koji je karakterističan za brend Dior. 

 

 * * * 
Naslovna fotografija: @tash_ps

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno