Dior Cruise 2011 - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dior Cruise 2011

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
20.5.2010.

Nakon Chanelove Cruise revije u Saint Tropezu koja je izazvala veliku medijsku pozornost, predstavljanje kolekcije na egzotičnoj lokaciji uslijedilo je i za Dior. Drugi francuski gigant couture odjeće za svoje modno krstarenje izabrao je, pak, Daleki istok te se smjestio u Šangaju. Šef Diora John Galliano odlučio je kineskoj metropoli pokazati sve čari pariškog šika te je potpuno zanemario orijentalne utjecaje kojima je često sklon. Baš nasuprot, Diorova djevojka najviše je nalikovala Barbie. Kolekcija je inspirirana 60-ima i izgleda kao da je iskopirana iz modnih magazina tog vremena, stoga dominiraju klasični damski lookovi u svim pastelnim nijansama. Reviju je otvorila Karlie Kloss a u publici su sjedile najvjernije obožavateljice i muze Diora Charlize Theron i Marion Cotillard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
Osim revijom gosti ovog događaja bili su počašćeni i premijerom novog Diorovog kratkog filma Lady Blue Shanghai, trećeg u sklopu kampanje Lady Dior. Film je, naravno, snimljen u Šangaju a glavna glumica ponovno je Marion Cotillard. Redatelj David Lynch u kreiranju filma imao je potpuno slobodne ruke, izuzevši tri uvjeta: pojavljivanje Diorove ikonične torbe, Starog Šangaja i Pearl Towera.
 
 

{youtube}xGNBVxDpgzY{/youtube}

{youtube}7frmfZp5pqE{/youtube}
 
 

 „Kao dizajner imam istančan osjećaj za svoja tržišta. Kinesko je rastuće i ima veliku ulogu na svjetskom polju, te žudi za razumijevanjem couture odjeće i francuskog načina njezine izrade“, objasnio je Galliano ogromna ulaganja Diora u veliko kinesko tržište.

I dok su ga neki kritizirali jer nije dizajnirao odjeću prikadnu krstarenju, što je i tema ovih revija, nego se oslonio na svoj provjereni recept koktel haljina i čak couture kreacija, drugi su oduševljeni predstavljenom Barbie kolekcijom jer je san svake djevojke, kako kažu, imati garderobu te slavne lutke.
Pogledajte kolekciju.
 
 
 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image 
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image 
 
 
 
I.R.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno