Dijana Tepšić nam je otkrila tri razloga zašto posjetiti 'Play Media Day 04'

EVENT
14.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nešto manje od mjesec dana započinje još jedan regionalni komunikacijski događaj kojemu se itekako veselimo – Play Media Day. Četvrti Play Media Day održava se u Banjaluci, 07. 06. 2019. godine u Cinestaru - Delta planet centar, te će svim sudionicima ponuditi interaktivan program uz mnoštvo atraktivnih tema iz oblasti kreativne industrije.
Organizator događaja je kreativna agencija Play Team, a dio programa je 40 stranih, regionalnih i domaćih stručnjaka koji će razgovarati o svim trendovima koji se tiču marketinga, medija, dizajna i digitalne transformacije. Sami program Play Media Day 04 možete detaljnije pogledati ovdje.
Upravo zbog toga smo Dijanu Tepšić, direktoricu programa 'Play Media Day', zamolili da nam otkrije još tri razloga zašto vrijedi posjetiti #playmediaday04. 

***

EDUKACIJA

„Play Media Day je fantastična prilika za usvajanje novih znanja, trendova i najboljih praksi iz oblasti odnosa s javnošću, marketinga, novih tehnologija, medija, komunikacije, dizajna, poslovnih trendova, influence marketinga, digitalne transformacije, itd. Na jednom mjestu ćete imati priliku da dobijete vrhunsku edukaciju od strane 40 stranih, regionalnih i domaćih predavača, stručnjaka i panelista, koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. Odlična predavanja, paneli i radionice su prilika za usvajanje novih znanja, trendova i vještina iz raznih oblasti kreativne industrije. Dođite po novu dozu znanja i postanite konkurentniji na tržištu. Garantujemo najbolji program do sada, koji će vas oduševiti. 

NETWORKING

Play Media Day ove godine okuplja oko 1000 posjetilaca iz regiona - kompanije, brendove, kreativce, medije, influensere, institucije, studente, kreativne agencije. Zato je ovaj događaj izuzetna prilika za upoznavanje, povezivanje, saradnju, razmjenu znanja, ideja i kontakata. Pripremite svoje vizitke i dobru priču, jer ćete možda dogovoriti saradnju na zanimljivim projektima, a ukoliko ste student, ovo je super prilika za predstavljanje potencijalnom poslodavcu. Velika je vjerovatnoća da ćete sresti i prijatelje za cijeli život. Ovo je vaših 5 minuta da se dobro predstavite, povežete i sarađujete. 

ZABAVA

Neizostavni dio događaja je zabava. Kada se završe predavanja, paneli i radionice, predavači i posjetioci se opuštaju uz dobru atmosferu, muziku i druženje. Tokom konferencije na pauzama između predavanja, posjetioci će uživati u interaktivnim sadržajima, a možda osvojiti i neku od nagrada. Tu su i DJ-evi da tokom dana razbude posjetioce i podignu atmosferu. Večernji program - after party je dobra prilika da se još malo bolje upoznate i opustite nakon radnog dana konferencije. Tu se nova poznanstva još više jačaju, srećemo i neke drage ljude, prijatelje i kolege, te u rasplesanoj atmosferi, stvaramo uspomene za pamćenje. 

Još jedan dodatan razlog - Banja Luka je najljepša u proljeće, tako da ćete uživati u mirisu lipa, prekrasnim zelenim alejama, neodoljivoj rijeci Vrbas, odličnoj gastro ponudi, rasplesanom noćnom provodu i fantastičnom shoppingu.“ 

Zato, osigurajte svoje mjesto na konferenciji već danas i vidimo se na #playmediaday04. Mi jesmo! :) 

EVENT , 14.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno