Tražite idealne dekoracije za vjenčanje ili rođendan? Tu je Magnolia decor tim. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tražite idealne dekoracije za vjenčanje ili rođendan? Tu je Magnolia decor tim.

Tekst:

Arijana Bošnjak

EVENT
7.11.2023.

Iz sezone u sezonu odvija se mnoštvo evenata koji traže posebnu pripremu poput svadbe, rođendana vaših mališana (ili vaš vlastiti) te razni drugi događaji koji zaslužuju proslavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Što god poželite slaviti, nezaobilazne su dobre dekoracije i savršena pozadinska kulisa za sve fotografije kroz koje ćete taj trenutak zaustaviti u vremenu. Od balona koji će donijeti radost (djeci, ali i odraslima) u svaki rođendan, do detalja koji će biti onaj posebni začin na vaš veliki dan poput pozivnica za vjenčanje, ukrasnih mirisnih svijeća, ali i čitavog prostora koji će ispratiti ambijent kakav ste zamislili.

 Mi smo pronašli bh. brend Magnolia decor, koji će sve vaše zamisli pretvoriti u stvarnost i uz to na sve dodati dašak magije svojim neodoljivim dekoracijama.

Djevojke iz Magnolia decor tima će pomoći da vam dan ostane urezan u sjećanje. One će napraviti dekoracije koje će oduševiti mališane za njihov rođendan, poput velikog broja ukrašenog stotinama sitnih cvjetova, obruča s balonima, a za njih će osmisliti i zabavne igre poput hvatanja hrane na užetu i tako im kreirati nezaboravne trenutke.

 Osim toga, osigurat će i idiličnu atmosferu prilikom vašeg vjenčanja, bilo da se radi o pozivnicama, popisu gostiju ili sitnim poklonima koje gosti mogu ponijeti doma kao uspomenu. Ako želite vidjeti decentnu magiju koju stvaraju njihove dekoracije, pogledajte vjenčanje o kojem smo pisali ranije

 Pogledajte još magičnih dekoracija koje rade ove kreativne djevojke

 

* * *
Naslovna fotografija: @_magnolia_decor_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno