Šta obući na prvi dejt? Izdvojili smo inspirativne odjevne kombinacije! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Šta obući na prvi dejt? Izdvojili smo inspirativne odjevne kombinacije!

Tekst:

Nevena Divčić

STILSKI SAVJETI
28.10.2023.

Uz dodatnu slatku nervozu i uzbuđenje zbog prvog dejta, najmanje je poželjan izazov s pronalaskom odgovarajućeg outfita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bez obzira na to što nosite, najvažnije je da zračite samopouzdanjem. Prvi dejt treba da bude opušten i prijatan, važno je da budete svoji i da se osjećate prijatno u vlastitoj koži i društvu osobe s kojom provodite vrijeme.

 Odjeća koja vam odgovara 

Odaberite odjeću u kojoj se osjećate udobno i koja odgovara prilici. Ako idete na formalni dejt u restoranu, u skladu s vlastitim stilom obucite nešto elegantnije. Za casual dejt, možete obući nešto u čemu ćete se osjećati opušteno.

 Čistoća i održavanje

Pazite na to da vaša odjeća bude čista, ispeglana i uredna. Izaberite komade koji odražavaju vašu ličnost i osobni stil. Modni dodaci će upotpuniti vaš izgled, a obuću prilagodite ostatku vašeg outfita i prilici. 

 Vremenski uslovi i lokacija

Razmislite o vremenskim uslovima kada birate svoju odjeću. Iako želimo izgledati lijepo nemojte zaboraviti na to da dobar osjećaj, opuštenost i komfor trebaju biti prisutni kako bi i vaša ličnost mogla doći do izražaja na što bolji način.

 Dodatna inspiracija
 

 * * *
Naslovna fotografija: @negin_mirsalehi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno