Danas počinje utrka za najpovoljnije ulaznice za Festival 84! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Danas počinje utrka za najpovoljnije ulaznice za Festival 84!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
15.12.2017.

 Najbrži ljubitelji najboljeg festivalskog provoda će danas, u petak 15. 12., imati jedinstvenu priliku da nabave prve ulaznice za Festival 84 po poklon cijeni od samo 19.99 KM, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice po poklon cijeni bit će dostupne najduže 24 sata ili do isteka zaliha! Istovremeno bit će puštena i veoma ograničena količina promotivnih turističkih paketa za ovo pravo festivalsko vikend-zimovanje, a za samo 88KM dobija se ulaznica za kompletan festival, te dvodnevni ski pas i smještaj! Ulaznice po najpovoljnijim cijenama bit će dostupne na svim prodajnim mjestima iz mreže kupikartu.ba, dok će turistički paketi festivalskog zimovanja biti dostupni preko sajta Exitove zvanične turističke agencije na exittrip.org.

Nakon što je EXIT Ljeto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. bit će još veći jer mu se pridružuje i peti član - Festival 84! Premijerno izdanje Festivala 84 bit će održano od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina.

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po po formuli 2+2 korištenoj i za izrazito uspješni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrijavanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

 

EXIT Festival-84

 

Posljednji dan bit će rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno