'Danas nosim' by Martina Saira Konaković - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

'Danas nosim' by Martina Saira Konaković

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
25.8.2013.

Posljednja večer SFF-a u glamuroznoj haljini   Kažu da sve što je lijepo, kratko traje. Tako se čini i nama s kolumnom 'Danas nosim' by Martina Saira Konaković. Sjećamo se kada smo entuzijastični i optimistični prišli Martini s idejom u nadi da će shvatiti zašto bi takva priča bila pun pogodak za SFF, za domaće dizajnere i za našu modnu scenu. Sjećamo se i Martine koja je tada ideju jednako entuzijastično i optimistično prihvatila. Hvala joj na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da je u vama kolumna pobudila svijest o domaćim dizajnerima i onome što oni mogu ponuditi – od fantastične haljine s naglašenim rukavima kakvu možete nositi u svim prigodama, preko kožne jakne koja je izrađena tako precizno s pregršt detalja, do romantične toalete u pudrastim bojama s 3D aplikacijama, do transparentnih modnih dodataka, plašta kojeg možete nositi na mali bezbroj načina i glamurozne toalete prošivene kristalima. Da, sve to i sve to u bh. potpisu na dami koja ponosno predstavlja domaći dizajn na crvenom tepihu jednog svjetskog festivala kakav je Sarajevo Film Festival, i sve to uhvaćeno foto objektivom bh. modne fotografkinje. Pa neka sada netko kaže da nemamo bh. modnu scenu. Ne, ne, da se niste usudili.

04

Za kraj nekog događaja obično ostavite ono najbolje, neku 'jagodu' na vrhu sladolednog kupa. Martina je odlučila da njezin odabir za kraj ovogodišnjeg SFF-a bude glamurozna haljina koju potpisuje Belma Tvico – Stambol. Dizajnerica kaže da je ova haljina njena 'master' haljina, jer je izrada detalja trajala izuzetno dugo i pored vremena je zahtijevala, koncentraciju, iskustvo i predanost, a Martina potvrđuje ovaj epitet 'master haljine' rekavši kako ova kreacija zbilja zaslužuje reflektore.

Martina ju je dodatno naglasila upečatljivim Miu Miu naušnicama, ukrasom od perja u kosi, i make-upom za koji je zaslužna L'oreal ekipa, točnije vizažist Sanjin Egon.

01

02

03

Vidimo se dogodine na 20. Sarajevo Film Festivalu!

A.P.
Foto: Vanja Lisac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno