Benvenuti na Dame&Vino u Point Wellness&Spa - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Benvenuti na Dame&Vino u Point Wellness&Spa

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
18.7.2023.

U subotu, 15.07. u novootvorenom wellness&spa centru Point u Sarajevu održan je treći event Dame&Vino u organizaciji kompanije Fina Vina i pod pokroviteljstvom partnera NLB Banka d.d.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


„Kao što smo i naglasili, ideja eventa jeste da kroz neodoljivi spoj pomno biranih vina i ukusnih zalogaja damama iz raznih poslovnih sfera pruži vrijeme i prostor za druženje, opuštanje, razgovor i stvaranje novih prijateljstava“ kazao nam je ženski tim Finih Vina.

 Dame su tokom večeri imale priliku upoznati i vidjeti čari novog wellness&spa centra, ali po čemu se najviše istakao jeste Float therapy – terapija plutanja. Metoda postizanja najdublje relaksacije bez gravitacije, bez svjetla i zvuka. Usudite li se probati?

 Tokom večeri, 6 sretnih dobitnica su imale priliku osvojiti poklon paket iz asortimana Fina Vina d.o.o. i pakete wellnes&spa centra Point.

 Kada govorimo o gourmet strani cijele priče, prisutni su uživali u vinima iz asortimana Fina Vina, odnosno vinima vinarije Benvenuti. Druženje je vođeno uz barrique Malvaziju i Caldierosso, a za kraj posluženo je neodoljivo desertno vino Corona Grande.

 Naredno druženje najavljujemo uskoro, sa novim temama i mjestima druženja, zato #staytuned.

 

***
Foto: Fina Vina PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno