Bili smo na predstavljanju gracioznog Creed parfema u Beogradu u sasvim čarobnoj atmosferi Salona 1905 - Bonjour.ba - bh...

Bili smo na predstavljanju gracioznog Creed parfema u Beogradu u sasvim čarobnoj atmosferi Salona 1905

Tekst:

Marija Perić

EVENT
13.6.2022.

Kad je na našu e-mail adresu stigla pozivnica za ovaj event u potpisu parfemske kuće Creed, znali smo da nas čeka uzbudljivo putovanje i posebno iskustvo za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Beogradu, točnije u restoranu „Salon 1905“, u četvrtak 9.6.2022. održano je predstavljanje parfema Wind Flowers parfemske kuće Creed koje je osvojilo brojne dame u regiji. Upravo je Bonjour tim imao priliku sudjelovati na ovom ekskluzivnom eventu i među prvima u regiji isprobati novi parfem.

Cijelo putovanje započelo je letom iznad sanjivih oblaka koji su poslužili kao odlična uvertira u bajkovitu večer koja nas je čekala u Beogradu. Nakon što smo sletjeli, osoblje hotela Jump Inn velikodušno nas je dočekalo, a osmijeh na lice nam je posebno naslikao pažljivi poklon koji je Creed tim spremio za nas.

 Košulja sa natpisom 'Čudo od žene' na leđima u potpisu brenda Ivica i Majica iz Srbije bila je jedinstveno iznenađenje pred samo spremanje za događaj. Pažljivi poklon dao je nagovjestiti kako ćemo se osjećati noseći novi Creed parfem. Nakon što smo detaljno proučili agendu znali smo da jedva čekamo uživo vidjeti posebnu lokaciju na kojoj je rezervirano predstavljanje novog parfema za žene - Wind Flowers.
 Restoran „Salon 1905“ u Beogradu dio je starog grada i plijeni pažnju već pri samom pogledu izvana. Kada zakoračite u sami prostor, isprva je jasno zašto je upravo ova lokacija izabrana za glamurozno predstavljanje parfema. Visoki stropovi ukrašeni rezbarijama i projekcije na zidu brzo su kreirali ugođaj radi kojeg se osjećamo još posebnije. 

 Pri ulasku hostese su nam ljubazno ponudile da nanesemo novi Wind Flowers parfem i tijekom cijelog eventa budemo inspirirani njegovim cvjetnim i voćnim notama. Ubrzo smo doznali da je pet godina Olivier Creed radio na stvaranju ovog mirisnog remek djela. Sa top notama jasmina i cvijeta naranče, srednjim notama ruže i sandalovine, te baznim notama irisa i mošusa, kao i iznenadne praline, Creed Wind Flowers rado postaje novi omiljeni parfem za ovo ljeto.

 Nakon toga, ubrzo su nam se obratili i Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe, kao i Stojka Glazer, predstavnica kuće Creed.

,,Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed“ rekao je Miloš Milutinović.

 ,,Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj večeras, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter. Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu. To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti – rekla je Stojka Glazer.

 Cijela filozofija parfema pretočena je i u baletni nastup primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco koji je uslijedio nakon govora, kao i nastup gudačkog kvarteta koji je stvorio savršenu ugođajnu glazbu za sve prisutne.

 U sklopu eventa mogli smo doslovce i kušati novi Creed Wind Flowers parfem. Krsto Radović, vrhunski slastičar i suosnivač „Mandarina Cake Shop“ slastičarnice posebno je za ovu priliku kreirao desert koji je svojim sastojcima dao fantastičan omaž notama parfema. Tako smo u svakom kremastom zalogaju mogli nagađati kakve će emocije u nama buditi parfem tijekom svakog nanošenja.

 Savršen završetak ovog mirisnog druženja uslijedio je sutradan kad smo išli u posjetu Belodore parfumeriji u West 65 Mallu. Ekskluzivna niche parfumerija Belodore napravila je ugodnu dobrodošlicu i upoznala nas sa najaktualnijim parfemima. Pored toga, doznali smo da upravo u Belodore parfumeriji možete nabaviti novi Wind Flowers parfem koji će vas, vjerujemo, oduševiti onako brzo kao i nas.

 Veselimo se da ove neodoljive mirisne kompozicije budu dostupne i damama u BiH, ne sumnjamo da će imati posebno mjesto na polici u kupaonici, a do tada, uživajte u jednom čarobnom mirisnom putovanju i djeliću atmosfere s predstavljanja Creed parfema o kojem ćete još mnogo čitati.

 

***
Foto: Creed PR & privatna arhiva

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno