Kombinacije boja uz koje ćete uvijek izgledati chic i dotjerano

STILSKI SAVJETI
12.3.2020.

S dolaskom proljeća pomalo se budi naša razigranost i sve smo spremniji kombinirati upečatljive boje u našim izdanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored toga što color block kombinacije izgledaju ekstremno chic, unose vedrinu i poletnost u svaki korak koji napravite, a uz to vam pomažu osjećati se samopouzdanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je za vas slaganje više boja stilski tabu i niste sigurni kako ukomponirati razne nijanse u skladan look, vodič u nastavku će vam u tome pomoći. Potrudili smo se pronaći paletu boja koja odiše glamurom, elegancijom i koja donosi uglađen prizvuk vašim kombinacijama i potražili street style izdanja koja će vam biti inspiracija za njihovo kombiniranje.

Od toplih tonova ružičaste, crvene, žute i narančaste pa sve do hladnih tonova ljubičaste, zelene i plave, ove stilske kombinacije pokazati će vam da je color block zabavna igra u kojoj sudjelujete vi, vaša mašta i vaša garderoba. Kako kombinirati dvije i više boja u primjetan, ali dotjeran i elegantan look, inspirirajte se u nastavku.

RUŽIČASTA + ZELENA

Ove dvije boje odličan su kontrast hladnog i toplog, a obe izgledaju tako kraljevski i uglađeno. Zajedno tvore takav sklad da ćete izmamiti osmijeh svim ljubiteljima mode na ulici.

CRVENA + ZELENA + PLAVA

Kao što već možete primijetiti, kontrast hladnih i toplih tonova recept je za dobar color block. A kada je u pitanju vatrena crvena, ona će odlično izgledati uz zelenu i plavu baš kao što je to vješto prepoznala djevojka u nastavku.

NARANČASTA + ZELENA

Narančasta i zelena boja se također pogledavaju sa suprotnih strana spektra boja i odličan su kontrast međusobno koji će vam priuštiti ultrazabavan i vedar look.

NIJANSE PLAVE

Plava je uistinu posebna i nježna boja koja je sama po sebi dovoljna kako biste kreirali uglađeno izdanje koje plijeni pažnju. Upravo zbog toga je dobra odluka birati više nijansi plave i kreirati monokromatski look, baš kao Leonnie Hanne u nastavku.  

PLAVA + RUŽIČASTA + NARANČASTA

Dvije boje (plava i ružičasta) koje su izuzetno romantične, zavodljive i vedre čine duo koji je također stilski zanimljiv. Dodajte im maleni zaplet u obliku detalja u još jednoj toploj boji kao što je narančasta i na putu ste ka usavršavanju color blocka.

LJUBIČASTA + NARANČASTA + ZELENA

Tri boje su vam ekstremne? Ne moraju biti, pogotovo kada birate dvije tople i jednu hladnu ili dvije hladne i jednu toplu nijansu. Djevojka u nastavku s takvom lakoćom kombinira narančasti džemper (topla nijansa), ljubičaste hlače (hladna nijansa) i zelene salonke (hladna nijansa) što je itekakav dokaz da formula funkcionira.

PLAVA + NARANČASTA

Osim što je ovaj spoj boja primjetan, razveseliti će vas i da ove nijanse unose dozu entuzijazma i inspiracije u look kroz artikl u narančastim tonovima, dok komadi u plavim tonovima odišu samopouzdanjem i elegancijom.  Dva svijeta savršeno ujedinjena u jedan modni look, zar ne?

STILSKI SAVJETI , 12.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno