Veselimo se Coldplay koncertu, jednog od najvećih indie bendova i to u nešto drugačijoj atmosferi kina CineStar - Bonjou...

Veselimo se Coldplay koncertu, jednog od najvećih indie bendova i to u nešto drugačijoj atmosferi kina CineStar

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
24.10.2022.

I came along, I wrote a song for you, And all the things you do, And it was called Yellow… Koliko emocija vas je obuzelo u trenutku čitanja ovih stihova ili da pitamo da li vas hvata nostalgija kao nas?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da, ove stihove grupe Coldplay teško da ne znate, stihovi su jedne od najpopularnijih muzičkih grupa i jedne od najpopularnijih indie pjesama, koja je bila nominovana i za Grammy nagradu. Za sve vas koji se na nekoliko sati želite vratiti u doba srednje škole ili vam je uvijek bio san posjetiti koncert ove grupe imamo iznenađenje za vas.

 

Foto: Marcus HaneyNaime, krajem ovog mjeseca u Buenos Airesu se održava koncert Coldplaya, nažalost u tako kratkom roku ne možemo do Argentine, ali možemo do najbližeg CineStar kina gdje putem satelitskog prijenosa možemo gledati, slušati i uživati u koncertu Coldplaya. CineStar kina donose istinsku moć svjetske koncertne muzičke produkcije kako bi gledatelji u preko 70 zemalja diljem svijeta bili dio veličanstvenog događaja, što svakako doprinosi ugođaju koncerta. Projekcije u BiH su u Sarajevu, Mostaru, Banjoj Luci i Tuzli, u 16.30 i 20h.

 

Foto: Robert MallowsZapišite, u subotu 29.10. moći ćete biti dio koncerta 'The Greatest Show on Earth' u Buenos Airesu, zahvaljujući prijenosu uživo sa stadiona River Plate u okviru turneje 'Music Of The Spheres', koja je do sada privukla više od 5,4 miliona gledatelja i koja je osvojila izvrsne kritike obožavatelja i kritičara. Prijenos režira hvaljeni redatelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy.

Ukoliko želite čuti još o ovom projektu, onda će vam se svidjeti i činjenica da ga je britanski The Guardian nazvao 'istinski zadivljujućim', New York Post ga opisuje kao 'noć za pamćenje', a Times ga najavljuje ga kao 'najveći muzički show ikada'. Tokom nastupa bend izvodi najpoznatije pjesme karijere uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe.

 

Foto: Stevie Rae Gibbs


Preostaje još samo da svoju ulaznicu rezervišete na vrijeme, a to ćete učiniti na ovoj adresi.

* * * 
Naslovna fotografija: CineStar Promo 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno